Uçan daireler ve UFO yalanları..

Sponsorlu Bağlantılar

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Uçan daireler ve UFO yalanları..
KESİNLİKLE İNANILMAMASI GEREKEN BİR HUSUS, İNANAN ARKADAŞLARINIZ VARSA BU YAZIYI PAYLAŞIN DERİM..

Uzaylı insanların varlığı doğru mudur? UFO gerçek midir?
CEVAP
Asırlardır, dinsizler, dinleri inkâr etmek için çeşitli yalanlar uydurmuşlardır. Mesela, Âdem aleyhisselamı inkâr etmek için ilk insanların vahşi olduğunu, maymundan geldiğini, dil bilmediğini de söylerler. Halbuki Allahü teâlâ, bütün eşyanın, ismini, ilmini ve sanatını Hazret-i Âdem�e öğrettiğini bildiriyor. (Bekara 31)

�Tanrıların Arabaları� diye kurgu yazılar yazan Erich von Daniken bunlardan biri, Mısır Piramitleri gibi harikaları görünce, (Bunları insan yapamaz. Tanrılar yapmış olabilir) düşüncesiyle hayaller üretmiştir. Gayri müslim kafası, tanrı çok olursa çok iş yapar sanıyor. Her şeye gücü yeten bir Allah�ı düşünemiyor.

Dinsiz, tanrıya inanmaz. Fakat müslümanların itikadlarını bozmak için birçok tanrının olduğunu söyler. Bunun için Gök tanrıları veya Tanrıların Arabaları demeleri de inkârcılıklarından ileri gelmektedir. Cennetle, Cehennemle alay ederler. (Cehennemde dansözler var. Biz Cenneti değil, Cehennemi isteriz) derler. Bunları, Cehenneme inandıkları için değil, inananlarla alay etmek için söylüyorlar. Çok tanrıdan bahsetmeleri de bundandır.

İnsan maymundan gelmiş diyenlere, yani evrim masalına, bilim havası vermek için antropolog demişlerdir. Aslında vicdanlı bir biyolog veya antropolog, ilme ihanet etmez. İnsan kafatasına maymun veya domuz dişi koyup ilim adına ortaya sürmez... [Geniş bilgi için Darwin ve Evrim Teorisi maddesini okuyunuz.]

Bu işleri dinsizler yürütürken, bazı müslümanların da UFO yalanına inanmaları, hele bazı müslümanların, (Merih�te Müslüman kardeşlerimiz var) demesi üzerine bu yazıyı yazmak bize vacip oldu. Bu yazıyı yazmaya karar verince, birkaç kişiye söyledim. İmanlı bir zat, (UFO�lar hakkında size bir brifing vereyim dedi. Üç arkadaşla birlikte bir saat kadar süren brifingi izledik. Bu da, Daniken�in etkisinde kalmış. UFO diye bize, kazılarda bulunmuş tarihi eserleri gösterdi. Diyelim ki o eserleri şimdi yapmak mümkün değil. Bu neyi gösterir? O devrin teknikte çok ileri olduğunu gösterir. Kazılarda medeniyetlere rastlanması, eski insanların tamamının vahşi olmadıklarını göstermektedir. Kazılarda ilkel toplumlara da rastlanması medeniyetlerin zirveye çıktığını, sonra çeşitli sebeplerle yıkıldığını göstermektedir. Medeniyetler zirvede iken, teknik çok ileri idi. Tıb da çok ilerlemişti, her hastalığın çaresi bulunuyordu. Her medeniyet, deprem, Hazret-i Nuh�un tufanı gibi bir sebeple yok olunca, yenisini kurmak için sıfırdan başlamak gerekir. Bu eski medeniyetleri kuranlara, tanrıların adamları veya UFO demek ne kadar mantıksız ve ilim dışıdır.

UFO
, Unidentifled Flying Objects kelimelerinin baş harfleridir. Buna meçhul uçan cisimler denmiştir. Yani, gökyüzünde görülüp de ne olduğu bilinmeyen şeylere bu isim verilmiştir. UFO�lar, uzay gemisi, uçan daireler, uzaydan gelen insanlar zannedildi. Hâlâ da bunlar söyleniyor. Bugünkü tekniğin bunları tespit etmesi zor mu sanki? Amerikan Hava Kuvvetleri bunların ne olduğunu araştırdı. Neticede, dağlarda görünen oval şeylerin, bulutların içindeki buz kristallerinden yansıyan ışık topları olduğu tespit edildi. Ayrıca, bazı savaş uçaklarının uçan daire şeklinde olduğu da bir gerçektir. Süper güçler, teknoloji savaşında yaptığı çalışmaları gizlemek için, gizli çalışmalarını UFO ile kamufle etmeye çalışıyorlar. Şuranın buranın insanları daire şeklinde bir şey görünce, (İşte UFO) diyorlar.

Konularında uzman 16 bilim adamı, konuyu bilimsel olarak incelemişler, UFO�ların aslı olmadığını bir kez daha ispat etmişler, (Daniken Duruşması) isimli eserlerinde, Daniken�e hak ettiği şamarı vurmuşlardır. Fakat buna rağmen, hâlâ ülkemizde, bilimsel teknolojiye karşı çıkan mutaassıp [bağnaz] kimselerin bulunmasına hayret ediyoruz.

Müslümanlar, gezegenlerde insan veya insan gibi canlı varlık bulunmadığını bildirdiği için, din düşmanları, UFOdiye bir yalan uydurdular. Allah�a inanmazlar. Fakat müslümanların itikadlarını bozmak için birçok tanrının olduğunu söylerler. Bunun için Gök tanrıları veya Tanrıların Arabaları demeleri de inkârcılıklarından ileri gelmektedir.

Dinsizlerin hilesi çoktur. Hiçbirinin aslı yoktur. Gerçeği öğrenmeli, oyunlarına gelmemeli.

• Beğen
Tepkiler: e1b1, Cihandar, chakır66 ve 1 kişi daha

zibidi39

zibidi39

Üye
kitabımız kuranı kerımdır acarsın bakarsın varsa vardır kı oyle bısey olmadıgına gore gerısı palavra.paylasımın ıcın sagol arkadsım

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim.. :)

Speedy

Speedy

Üye
51.Bölgeyede bir açıklama getirseler benimde kafamdaki bazı soru işaretleri kaybolucak ama kitabımızdada 18000 alemden bahsedilmekte alemdeki en üstün varlık insan değilidir ayeti geçmekte buna göre bizim dışımızdada varlıklar olabileceği kesin kanıt olmadığı için ne var ne yok diyebiliyorum ama dediğim gb koca Amerika 51.Bölgeye yani Lasvegasa böyle bir tesis kurup çevresinide Neveda test sahası hava kuvvetleri ile çevrelemiştir.Bunlarda merak konusu.

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Sivrisineği bile tespit eden amerika ufo mu bulamıyor, görüntüleyemiyor.. ? photoshop bu yüzden icad edilmiştir, buna eminim..

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bence ufo amerikanın bulduğu bi uçak türü ve hala geliştirikme aşamasında. bu uçakla sadece atmosfer içerisinde değil gezegenler arasında da yolculuk yapılabilecek. 2012 deki marduk kehanetine amerikalılar çok inanıyo belkide o yüzden böyle bişey icad etme gereği duydular. ama ya japonların yada amerikanın bulduğu bi uçak bu, hemde gezegenler arası ucabilen bi uçak.

Speedy

Speedy

Üye
Hepsi varda yayınlamıyor.Bu kadar teknoloji neden Amerikadan çıkar oda ayrı bir soru işareti .Kolombiya hükümeti varlıklarını kabul etti.Vatikan “uzaylıların varlığını dışlamanın, Tanrı'nın yaratma özgürlüğünü sınırlamak olacağı” şeklinde değerlendirdi.Meksika Savunma bakanlığı buna keza.Ayrıca Hava Kuvvetleri Komutanlığımızda bilinmeyen cisimler ile bir çok kez temas geçildiği kayıtlar altında.Ben ne var diyebiliyorum ne yok diyebiliyorum.

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Salih yazı güzeldi fakat bu Dünya dışı canlılara inanmamamamız anlamına gelmiyor sanırım.

Erich Von Daniken'in "Tanrıların Arabaları" kitabını okumuştum. Yazar sürekli varsayımlarla bir şeyleri kanıtlamaya çalışıyor. Buna inanmamız zaten mümkün değil. Fakat Kuran'da 18.000 alêmden bahsediliyor ve peygamber efendimiz "Hz. Muhammed (S.A.V.)'min 18.000 alêmin peygamberi" olarak nitelenmiş. Üstelik koca kâinat sadece insanlık için yaratılmadı diye düşünüyorum. Bu büyük bencillik olur.

Radarlara yakalanmayan "hayalet uçak"ı A.B.D. dünyaya tanıttı. Hayalet uçaklar özel bir elementle kaplanıyor ve bu sebeple radara yakalanmıyorlar. Radarların Dünya'daki tüm elementleri tespit ettiği ispatlandı. Peki A.B.D. bu elementi nasıl elde etmiş olabilir?

Unutmadan;
UFO dediğimiz "tanımlanamayan gök cisimleri" de radara yakalanmıyorlar.

"Roswell Olayı" nın da gerçek olduğu günümüzde kesinleşti. Üstelik yüzlerce şahidi var. Bunların büyük kısmı da orduda görevli askerler...

İsveç UFO Arşivini gün yüzüne çıkardı. Üstelik Dünya'nın en büyük UFO arşivi olma özelliğine sahip...

Bir çok ülke bu konuda araştırmalar yaparken Müslüman ülkeler neden hep bir adım geriden geliyor?

fodder

fodder

Üye
ufolar varsa ne güzel yoksa da fark yaratmaz

prenscin

prenscin

Üye

Roswell UFO vakası, 1947 Temmuz ayında ABD'nin New Mexico eyaletinin Roswell şehrinde meydana geldiği iddia edilen olay.
8 Temmuz 1947 yılında New Mexico eyaletinin Roswell kasabası yakınlarında, ABD'nin Idaho Eyaleti'nde orman servisi için kurtarış pilotluğu yapan Kenneth Arnold'un, 25 Haziran'da kayıp bir uçağı Washington'daki Cascade Dağları üzerinde aramaya çıkışının ve tahminlere göre, 4 m. yükseklikte saatte 120000 mil hızla giden dokuz tane disk şeklinde uçan daireler gördüğünü iddia edişinin iki hafta sonrasında bir " fincan tabağının" ele geçirildiği duyuldu.
Ancak ertesi gün ABD Ordusu bu haberi yalanlayarak bunun bir araştırma balonu olduğunu iddia etti.

Otopsi görüntüleri [değiştir]

27 Mayıs 1995 Cuma günü Londra Müzesi'nde bir basın toplantısı yapan İngiliz TV yapımcısı Ray Santili elinde 16 mm'lik 14 bobinden oluşan ve ABD Ordu istihbarat birimlerine ait olduğunu açıkladığı filmleri kamuoyuna sundu. Kaza sonrasıyla ilgili görüntüleri ve bazı dünya dışı ya da insan olmayan canlılara yapılan otopsi sahnelerini içeriyordu. Film 82 yaşındaki ordu fotoğrafçısı Jack Barnett'ın özel arşivine aitti. Temmuz 1947'deki Roswell UFO kazası sırasında çekilmişti ve Barnett bir kopyasını da kendisine saklamıştı. İşte bu beklenmedik olay konunun önemini daha da artırdı.

Teğmen Walter Haut [değiştir]

Amerikalı eski bir askeri yetkili, 62 yıl önce ABD’nin New Mexico eyaletindeki Roswell askeri üssü yakınlarına düşen cismin içinde uzaylı cesetleri de bulunan bir UFO olduğunu ve bunların Amerikan ordusu tarafından gizlendiğini ölüm döşeğinde itiraf etti.
O dönemde üssün halkla ilişkiler subayı olan ve 2008 yılında ölen Teğmen Walter Haut, ölümünden sonra açılmak üzere yazdığı mektupta, ABD ordusunun birçok teknolojiyi bu "kazada" ele geçen dünya dışı uzay mekiğinden aldığını iddia etti

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Siyah beyaz :)

1947 nin teknolojisinin telefonu ve bakınız duvarda ki telefon..

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Belki şok mok bişeydir yahu ??

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
ne şoku yaa , bildiğin pas fotomaç haberi :ehe

Bora

Bora

Üye
Salihçim. Bu kadar dar bakmamak lazım dünyaya belli mi olur olaya dini değil mantıklı açıdan bakalm dielimki dünyaya benzeyen havası suyu olan bir gezegen var evrende ki kesin vardır bence. Ancak uzak olduğu için biz göremiyoruz. Oradada bizden daha zeki canlılar yaşıyor veya yaşamıyor olabilir.Nereden bilebilirsin ki?

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Bunu kendi yaptığımız sahte oyuncaklarla mı kanıtlayacağız ? yoksa adam gibi delillerle mi ? beni ikna etmek için daha sıkı şeyler lazım :) Ben dar bakıyorum, benim at gözlüklerim var ve çok mutluyum canım :)

Bora

Bora

Üye
Tamam canım nie kızdın ki bu kadar ben sadece bilemezsin kesin bir açıklama yok kesin konuşma diyorum:)

Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Bu felsefeye girer, derine inme, benim gibi bak :ehe

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Ufa olabilirde olmayabilirde :ehe

researcher

Üye
Benim cocuklugum bu ufolarla gecti.. Hep gizli belgeseller programlar.....sanki haftaya uzaylılar gelecek .... noldu hayatımızda bisi degisti mi... yoooo.... e daha ne ...

darülmendep

darülmendep

Üye
Ya saçmalamayın lütfen ufo diye saçma birşey mi olur? Siz akıllı insanlarsınız yapmayın lütfen ya. Dinimizde de böyle birşey söz konusu değildir. Dediğiniz gibi 18.000 alemden bahsediliyor ancak bu alemleri ancak Allah kontrol eder ve Kur'an da da karşınıza ufo çıkacak diye birşey yok. İnsan, hayvan, bitki... Hepsi bundan ibaret! Bunlar Allah'ın yolladığı vahiyler bundan ilerisini kimse iddia edemez ne siz ne de gavurlar :bann:

Üst Alt