ucagın kanadı kırıldı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
crazyjack

crazyjack

Üye
    Konu Sahibi
ucagın kanadı kırıldı
arkadaşlar merhaba abim kıbrısta astronomi okuduğu için yalçınla beraber abimi ziyaret etmeye kadar verdik samsunda oturduğumuz içn babamdan ucak parası istedim ve bıletlerı aldıktan sonra ucaga bındık neyse işte ucaktaydık sırayla oturduk kemerleri bağladık falan hostes karılar yemek dağıtıodu bı tanesı yanımıza yemek vermek ıcn geldı derken hostos çığlık atarak yolcuların endişelenmesine neden oldu biz ucak düşüo sandık ama sonrasında yalçının hostese arkadan pislik yaptığını öğrendik yolculardan biri eski komandoymus yalcını tuttugu gibi yere yatırdı ve suratına tükürerek ayağıyla sıvazladı bende bunca rezillik karşısında daha fazla kayıtsız kalamam dedim ve adama bu yaptıgının çok yanlış olduğunu ima ederek adamın hayalarına ucan tekme attım pooatt etti ve adamın paçalarından kanlar akıodu yalçınla beraber olay yerinde daha fazla durmamak içn tuvalete kaçtım tuvaletm gelmıstı ihtiyacımı giderirkende etrafa sıçrattım dışarı çıkıp yalçına ne yapacağımı sordum yalçında hosteslere sorarsak ayıp olur en iyisi pilotlara sormayı önerdi bende bu öneriyi haklı buldum ve pilotların oraya giderken hostes giremezsiniz dedi bende o sinirle tuvaletten çıkanın en son ben olduğumu gören yolcular oldugu içn hostese küfrettım ve bacak arasına tekme attım gercekten hostes kıpkırmızı gözleri çıkcak gibi oldu ve elleriyle malum bölgeyi tutarak çığlık attı derken bizde pilotun oraya kaçtık pilotlarda kulaklık var tabi yalçın kulaklığı çıkararak hacı müzik dinlemeye ara ver istersen bizim eleman tualete pisletti ne yapalım der demez uçak sağa doğru yattı tamda dağların eteğinden geçioduk pat diye bi ses duyarak sarsıldık sonradan uçağın kanatlarının kırıldığını öğrendik ve yolculara bu durumu bildirerek ortalıgı ateşe verdik şuan telefondan yazıyorum arkadaşlar uçak arada sağ sol yapıo çok korkuyoruz benzin bitebilirmiş öle diolar yalçında yasamımızın son dakikalarını ateşli hosteslere tecavüz ederek geçirelim dio ne yapmamız lazım arkadaşlar son dakikalarımız uçaktan atlayarak sansımızı deneyelimmi denizin üzerinden geçiomusuz pilotlar atladı bile ne yapmamız lazm

TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hostesleri goturun derim :d:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
:birak:

Freestyle.Cod

Freestyle.Cod

Üye
ohooo ben geç kalmışım uçak düşmüşdür şimdiye kadar :kop::kop::d::d:

symbian.forever

symbian.forever

Üye
:pro: Maxihort ekibi :pro:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt