Bir kaç fıkra (Tebessüme ihtiyacı olanlar için )

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
coolasker54

coolasker54

Üye
    Konu Sahibi
Bir kaç fıkra (Tebessüme ihtiyacı olanlar için )
Dede

Ünlü bir haber kanalı, ülkenin en yaşlı adamını bulmuş canlı yayında konuk ediyorlarmış.
Spiker bir kaç sorudan sonra muhabbeti ısıtmak için "Eeee dede şöyle gençliğinden güzel bir anı anlatırmısın"demiş. Dede "Anlatayım , daha gençtik günlerden birgün muhtarın kızı koyunları otlatırken yolunu bulamamış ve kaybolmuştu. bütün köyün erkekleri ayrı ayrı yerlere dağıldık muhtarın kızını aramaya başladık. derken kızı ben buldum ve kız o sevinçle boynuma atladı, birbirimize sarıldık derken kaynaştık ve..." Spiker canlı yayın olduğu için biraz bozulmuş ve dede demiş "başka güzel bir anı daha anlatırmısın?" .
dede "anlatayım"demiş. "yine bir gün bakkalın kızı koyunları otlatırkenyolunu bulamamış ve kaybolmuştu.bütün köyün erkekleri ayrı ayrı yerlere dağıldık bakkalın kızını aramaya başladık. derken kızı ben buldum ve kız o sevinçle boynuma atladı, birbirimize sarıldık derken kaynaştık ve birbirimizin olduk"demiş.
spiker bunun üzerine"Eee dede bunlar güzel anılar bir de kötü bir anını anlatırmısın?". Dede başını öne eğmiş ve kısık bir sesle "BİRGÜN DE BEN KAYBOLDUM"... :naughty:


Hostes

Türk kafile bir uçakta yurt dışına gidiyormus. Pilot aniden hostesleri çağırmış ve demişki: ''Uçak düşmek üzere. Tüm yolculara atlamalarını söyleyin. Şu anda deniz üzerindeyiz ve denize çok yakın uçuyorum, atlarlarsa kurtulma şansları var ama atlamazlarsa herkes ölecek!!!

'Tabii böyle bir şeyi insanlara yaptırmak çok zor. Hosteslerden en akıllısı düşünmüş taşınmış, herkese uygun bir dille anlatılırsa uçaktan atlamaları sağlanır diye karar vermiş ve ilk olarak Amerikalı kafilenin yanına gitmiş:

'Sayın yolcularımız; üzerinde bulunduğumuz alan Japonların araştırma laboratuarlarıyla kaplı. Eğer oraya ulaşırsanız tüm Japon teknolojisi sırlarını kaparsınız!' Bütün Amerikalılar koşarak çıkışa gitmiş ve atlamış; Sonra hostes Ingilizlere yönelmiş:

'Sayın yolcularımız şu anda dünyanın en geniş ve verimli sömürgeleri üzerindeyiz; eğer hemen el koyarsanız sonsuza dek sizin olurlar!' Bütün Ingilizler hevesle atlamiş; Sıra Fransızlara gelmiş hostes: 'Bayanlar baylar, afedersiniz rahatsız ediyorum; fakat rica etsem uçaktan atlar mısınız? Şimdiden teşekkür ederim' demiş Fransızlar: 'tabi, mersi!' demis ve sırayla atlamışlar... !

Hostes bu kez Almanlara yönelmiş: 'Laaaan! atlayın çabuk aşağı!' diye bağırmış Alman kafile 'heil' demiş ve atlamış Veee sıra gelmis Türklereee. Hostes yandan yandan gülümseyerek ve koltuğa hafif dayanarak :: 'Siz var ya... buradan hayatta atlayamazsınız!! :ehe





: )

Uluslararası bir yarışma düzenleniyor,her ülkeden birer yarışmacı katıllır.
Soru Şöyle;Neden bayanların elini öpersiniz?
-İngiliz söz alıp; Bayanlar bizim her seyimizdir onların tabikide elini öperiz der.
-Alman;Bayanlar bizim diğer parçamız onlar çok değerli tabikide elleri öpülecektir der.
-Fransız;Bayanlar zerafetin,kibarlığın simgesi tabikide ellerinden öpmek lazım der.
- italyan; bayanlar kutsaldır,onlar annedir,elbette elleri öpülecektir der ve herkes ayakta alkışlar..
Sıra Türk'e gelir; sessizlik oluşur ve Türk bıyıklarını burkup pis pis sırıtarak ,bi yerden başlamak lazım :D

Çakal : )


Bir uçakta cingoz bir avukat ile sarisin gorunuslu bir hanim yanyana oturuyorlar. Avukat hem hanimla yakinlasmak hem de hoşca vakit gecirmek icin bir oyun teklif ediyor. Kabul gorunce oyunu anlatiyor:

-Size bir soru soracagım, cevabi bilemezseniz bana 5 dolar vereceksiniz, sonra siz soracaksınız bilemezsem ben size 50 dolar verecegim. Ve ilk soruyu soruyor: -Ay ile dunya arasindaki uzaklik ne kadardir? Kadin tek soz soylemeden cantasindan 5 dolar cikarip adama uzatmis. Soru sorma sirasi sarisina gelmis: -Tepeye 3 ayakla tirmanip 4 ayakla asagi inen sey nedir? Adam dakikalarca dusunmus yanıtı bulamamış. Cüzdanindan 50 dolar cikarip kadina uzatmis. Kadin parayi kibarca alip cantasina koyarken avukat merakla sormus: -Cevap ne peki ?

Kadin tek kelime etmeden cantasini acmis ve 5 dolar Vermiş :D



DAHA ÖNCE VERİLDİLERSE KUSURA BAKMAYIN :tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: SHS, korg300, canınacakam ve 5 diğerleri


Consul9

Consul9

Üye
Teşekkürler hepsi güzelmiş :)
 

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
sonuncu güzeldi. Sarışınlardan beklenmeyen hareket :islik
 
SHS

SHS

Üye
:d:
 
.eRCaN.

.eRCaN.

Üye
:ehe:ehe
 

Burak

Üye
hepsi güzeldi :d:
 
cnbrs56

cnbrs56

Üye
aslında hepsini biliyordum ama tekrarlamak güzel.:d:
nedemişler et tekraru ahsen velev kane yüz seksen yada öle bişeydi işte:aha:
:tşk:
 
  • Beğen
Tepkiler: Burak
gölgee_65

gölgee_65

Üye
tebrik ederim çok güzeldi hepsi özellikle sonuncusu :D
 
coolasker54

coolasker54

Üye
    Konu Sahibi
:rica:
 
NiTr[O]gEn

NiTr[O]gEn

Üye
Bu dedeler Akıllanmaz Hacı
 
canınacakam

canınacakam

Üye
:kop:
 
Febris

Febris

Üye
:aha::aha:
 
GettingFire

GettingFire

Üye
Güzel Paylaşım :tşk:
 
Febris

Febris

Üye
Güzel :good: :zuhaha:
 
Masha

Masha

Üye
:tşk:
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt