Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostum henüz bakmadım okuduğum kadarıyla spr tam bnm işime yarıyacak prog. çoook teşekkürler
celibar
Üye
gereksiz bi proğram bence.core player daha iyi .görüntü donmuyor.UC Player'ın desteklediği tüm formatları destekliyor.açıklamada dendiğinin aksine wmv'yi oynatamııyor.
gereksiz bi proğram bence.core player daha iyi .görüntü donmuyor.UC Player'ın desteklediği tüm formatları destekliyor.açıklamada dendiğinin aksine wmv'yi oynatamııyor.
wmv oynatmıyorsa core playere alternatif olamaz gerçektende. Ben wmv belki oynatıyordur diye merak ettim. 4 yıldır wmv oynatan bir symbian program bekliyordum çinliler bile yapmadı.
Favorite
Üye
Konu Sahibi
Bu programın coreplayer'den farkı flv + wmv oynatmasıdır celibar sen nasıl wmv denedin her kez çalıştırdı bi sen çalıştıramadın helal sana. Core playerin daha iyi olduğunu her kez biliyor sen yeni öğrenmişsin ama dediğim gibi bunun coreplayerden ayıran özellik wmv+flv oynatması. Ya siz gibi anlamsız yorum yazanlarada zaman ayırıyorum ya neyse.
Bu programın coreplayer'den farkı flv + wmv oynatmasıdır celibar sen nasıl wmv denedin her kez çalıştırdı bi sen çalıştıramadın helal sana. Core playerin daha iyi olduğunu her kez biliyor sen yeni öğrenmişsin ama dediğim gibi bunun coreplayerden ayıran özellik wmv+flv oynatması. Ya siz gibi anlamsız yorum yazanlarada zaman ayırıyorum ya neyse.
benimki oynatmadı.oynatmak istediğimde oynatmak istediğiniz dosyanın farkındamısınız gibi ingilzice yazı çıkıyor.ya telefonda bi sorun var yada video'da sorun var.not:video windovs photostory ile oluşturulmuş videdur.
ayrıca core player flv formatını oynatabiliyor.bir flv codec dışında.
mogol
Üye
eyw kardes daha denemedım ama yınede sağol wmv ınsala acar
arkadaşım çok teşekkürler güzel bir program ama video oynatırken wlan ağına bağlantı istiyor
yigidim
Üye
bu kadar mesaja cevap verdiğine göre işe yaramaz bir şey deyildir Denemediğimi belirteyim benim gibi önce yorumları okuyanlar için paylaşıma TEŞEKKÜRLER insanların minnettarlığını hissetmek güzel olsa gerek küfür yerine