UC Player v2.1 Sertifikalı (FLV, AVI, WMV, MKV, 3GP, 3GPP, MP4) Destekler

Sponsorlu Bağlantılar

atalayatalay

atalayatalay

Üye
sağolasın

emre_94

emre_94

Üye
Eline emeğine sağlık

thesokrates

thesokrates

Üye
eyvallah

pilott

Üye
teşekkürler

emarult

Üye
dostum henüz bakmadım okuduğum kadarıyla spr tam bnm işime yarıyacak prog. çoook teşekkürler

celibar

celibar

Üye
gereksiz bi proğram bence.core player daha iyi .görüntü donmuyor.UC Player'ın desteklediği tüm formatları destekliyor.açıklamada dendiğinin aksine wmv'yi oynatamııyor.

ergenekon61

Üye
gereksiz bi proğram bence.core player daha iyi .görüntü donmuyor.UC Player'ın desteklediği tüm formatları destekliyor.açıklamada dendiğinin aksine wmv'yi oynatamııyor.

wmv oynatmıyorsa core playere alternatif olamaz gerçektende. Ben wmv belki oynatıyordur diye merak ettim. 4 yıldır wmv oynatan bir symbian program bekliyordum çinliler bile yapmadı.

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Bu programın coreplayer'den farkı flv + wmv oynatmasıdır celibar sen nasıl wmv denedin her kez çalıştırdı bi sen çalıştıramadın helal sana. Core playerin daha iyi olduğunu her kez biliyor sen yeni öğrenmişsin ama dediğim gibi bunun coreplayerden ayıran özellik wmv+flv oynatması. Ya siz gibi anlamsız yorum yazanlarada zaman ayırıyorum ya neyse.

rudy90

Üye
teşekkürler wmv çalıştırması çok işime yaradı....

celibar

celibar

Üye
Bu programın coreplayer'den farkı flv + wmv oynatmasıdır celibar sen nasıl wmv denedin her kez çalıştırdı bi sen çalıştıramadın helal sana. Core playerin daha iyi olduğunu her kez biliyor sen yeni öğrenmişsin ama dediğim gibi bunun coreplayerden ayıran özellik wmv+flv oynatması. Ya siz gibi anlamsız yorum yazanlarada zaman ayırıyorum ya neyse.
benimki oynatmadı.oynatmak istediğimde oynatmak istediğiniz dosyanın farkındamısınız gibi ingilzice yazı çıkıyor.ya telefonda bi sorun var yada video'da sorun var.not:video windovs photostory ile oluşturulmuş videdur.
ayrıca core player flv formatını oynatabiliyor.bir flv codec dışında.

mogol

Üye
eyw kardes daha denemedım ama yınede sağol wmv ınsala acar

мαχ ραуηє

мαχ ραуηє

Üye
teşekkürler

sokol1974

Üye
tesekurler sagol

ademm2

ademm2

Üye
teşekkürler dostum

ATINALI03

ATINALI03

Üye
olum yavrım bunun java versıyonu yokmu acanımın ıcı benı delırtme lutfen java versıyonunu acılen ısteyon habarıng olsuuuuuun

profcufcuf

Üye
çok sağol böyle bişey arıyordum emeğine sağlık

--------------- Ekleme ---------------

çok sağol

ercan_dikmen

ercan_dikmen

Üye
Allah razı olsun . Çok işime yaradı.

mfdn

mfdn

Üye
arkadaşım çok teşekkürler güzel bir program ama video oynatırken wlan ağına bağlantı istiyor
:hmmm

yigidim

Üye
bu kadar mesaja cevap verdiğine göre işe yaramaz bir şey deyildir Denemediğimi belirteyim benim gibi önce yorumları okuyanlar için paylaşıma TEŞEKKÜRLER insanların minnettarlığını hissetmek güzel olsa gerek küfür yerine

ali32aft

ali32aft

Üye
teşekkürler....

Üst Alt