UC Player v2.1 Sertifikalı (FLV, AVI, WMV, MKV, 3GP, 3GPP, MP4) Destekler

Sponsorlu Bağlantılar

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi

Rica ederim.

Program hala internete bağlanmaya çalışıyor. Ayrıca bazı flv dosyalarını çalıştırmıyor. N78 in hiç bir yazılıma ihtiyaç duymadan açabildiği FLV dosyalarını bile açamıyor. Ayrıca oynatma esnasında takılmalar oluyor. Bu arada telefon i550w... yinede teşekkürler emeğiniz için.

Senin telefon zaten iyi pasif olan telefonlarda işe yarıyor kendi üzerinde kodekler var sadece onları kullanır. Senin telefondaki kodekleri kullanmaz o yüzden kendi açtığı videoyu bu açmaz. Yorum için teşekkürler.

arkadasım kurdum ben ama nosval tel hafızasındakılerı nsaıl oynatacagımı da buldum ama wlan uzerınden nasıl ınetrnete baglanıp video ızleyeblırım bulamadım?bu ozellıgı yok mu yoksa ben mı yanlıs anladım?
eger yoksa facebook takı vıdeoları ızleyebılecegım bır progamın var mı yardımcı olabılır mısın?telefonu yenı aldım da N79

Kardeş buradaki program işini görür. http://www.maxicep.com/s60-3rd-vide...7427-s60v3-son-surum-hizmetinizde-255076.html

zaten n series flash playerla açıyo flv leri ama diğer türler için teşekkürler

Rica ederim.

civcivim76

civcivim76

Üye
Emeğine sağlık+rep

cerrano

cerrano

Üye
sağolasın

sampoaoc

sampoaoc

Üye
N95'te çalışmıyor. Bilginize....
Film dosyalarını donarak açıyor. Bence en iyi player CorePlayer...

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
N95'te çalışmıyor. Bilginize....
Film dosyalarını donarak açıyor. Bence en iyi player CorePlayer...

En iyi playerin core player olduğunu herkez biliyor bunun özelliği core playerin açamadığı flv ve wmv videolarını açabilmesi:vur

SRCLareon

SRCLareon

Üye
MÜKEMMEL :coold: Yeni film indirmiştim açamıyordum şimdi telefona atıp izleyebiliriz :)

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi

nocheck

Üye
tesekkürler

terme

terme

Üye
Teşekkürler

tugay__25

tugay__25

Üye
saol var ol

kopukum

kopukum

Üye
tesekkurler

--------------- Ekleme ---------------

tskrlr:heyo::yuru

babuko

Üye
teşekkürler

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Sizlerde sağolun arkadaşlar.

insanca

Üye
teşkr ederz

Ab1qNaLe

Üye
program güzel fakat takıla takıla ilerliyor abi özel bi ayar gereklimi ?

Favorite

Favorite

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar program biraz kasıntılı çalışıyor ama başkada flv,wmv oynatan pro yok yeni sürümlerini beklemek lazım.

cemaracı

Üye
allah tuttugunu altın etsin

Üst Alt