Uc Browser v8.8 S60V5 S^3 Anna Bell

Sponsorlu Bağlantılar

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
    Konu Sahibi
Uc Browser v8.8 S60V5 S^3 Anna Bell
Özellikleri:

güçlü ve hızlı bir indirme yöneticisi var (bu en sevdiğim kısmıdır)
sekme sınırı yoktur ayrıca her sekmeyi aynı yüksek hızda yüklüyor
görüntüleri ve videoları açabiliyor (Not: videolar için kendi player eklentisini kullanın :) )
sayfaları ve fontu çok düzgün ve gayet iyi
sizlere farklı tema seçenekleri sunuyor bu hiçbr tarayıca mevcut değildir
aynı zamanda arkaplana istediğiniz resimleride ekleye biliyorsunuz bu özellikte her tarayıcıda bulunmuyor

aklıma gelenler bu kadar iyi kullanımlar diliyorum teşekkürü çok görmeyin :)

önizleme linklerim :)

[/B][/SIZE][/COLOR][/FONT]

konu çöp silinsin :|

Ekli dosyalar

ANIL

ANIL

Admin
Teşekkürler :oke:

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
    Konu Sahibi
rica ederim onay için sağol :)

RUKO

RUKO

Üye
Teşekkürler kardeş ellerin dert görmesin.

Anil-D

Anil-D

Üye
tesekurler

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
Cinceden Turkceye cevirmek her yigidin harci degildir eline saglik dostum :oke:

- - - Eklendi - - -

Bunun surum numarasi 8.8 8.9 degil sadece acilirkenki 8.9 un resmini koymussun :@

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
    Konu Sahibi
Cinceden Turkceye cevirmek her yigidin harci degildir eline saglik dostum :oke:

- - - Eklendi - - -

Bunun surum numarasi 8.8 8.9 degil sadece acilirkenki 8.9 un resmini koymussun :@

yardım dosyasındaki sürüm numarasına takılacağınızı düşünmemiştim evet 8.9 versiyonundaki yardım dosyası 8.8den alınmıştır bunun sebebine gelince 8.9 versiyonu çince hazırlandığı için yardım dosyasıda çince ben o dosyayı düzenleyemedim çince karakterler uygulamada kasıntı yapıyordu bende 8.8inki ile değiştirerek bene ortadan kaldırmak istedim isterseniz orjinal olarak vereyim linkini

- - - Eklendi - - -

versiyona bukadar takılmanıza gerek yok benim yardım.dosyam çince olsun diyosanız bunu yükleyin 8.9 http://www68.zippyshare.com/v/97138787/file.html

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye

yardım dosyasındaki sürüm numarasına takılacağınızı düşünmemiştim evet 8.9 versiyonundaki yardım dosyası 8.8den alınmıştır bunun sebebine gelince 8.9 versiyonu çince hazırlandığı için yardım dosyasıda çince ben o dosyayı düzenleyemedim çince karakterler uygulamada kasıntı yapıyordu bende 8.8inki ile değiştirerek bene ortadan kaldırmak istedim isterseniz orjinal olarak vereyim linkini

- - - Eklendi - - -

versiyona bukadar takılmanıza gerek yok benim yardım.dosyam çince olsun diyosanız bunu yükleyin 8.9 http://www68.zippyshare.com/v/97138787/file.html

bu orjinal 8.9 ana ekrani. 3 tane bolum var.

buda seninki. Yani 8.9un ana ekrani ile alakasi yok 8.8 yani

hizan

hizan

Üye
teşekkürler.

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Bu Orjinal 8.9 un Resmi;

Bu Aşağıdaki Olanda Orjinal Çince Olanının Resmi;

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
    Konu Sahibi

MaxipmaN

Üye
emeğe saygı gosterin 8.9 değil mı bu kimse çevirmedı bunu adamsın adam indiriyorum klavyene sağlık

- - - Eklendi - - -

ama 8.8 mi yoksa 8.9 mu merak ettim

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye

:alkış: tamam kardeş sen çince kullan insanı çevirdiğine pişman ettin :)

kimsenin emegine dil uzatmak gibi amacim yok. Orjinal cincedeki 3 bar seninkinde nasil 2 bar oluyor ben onu anlamis degilim. Yanlisim varsa soyleyin

- - - Eklendi - - -

Ayrica UID numarasida 8.9 deil 8.8'in UID numarasi

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Arkadaş Belliki Tam Olarak Hangi Sürümü Çevirdiğini Görmemiş Olacak Veya Yanlış Bir Siteden Baktı Bilemeyeceğim Ama Gerçekler Herzaman Belli Olur :) SISContents İle Gözüken Her Zaman Gerçek Sürüm Numarası Değildir, Gerçek Sürüm Numarası EXE İçinde Olur Ve Uygulama İçinde de Yapımcısı İsterse Gözükür :)

Şuan Ki Konudaki Eklenti Tamamen 8.8 Sürümüdür, 8.9 Sürümünün Çıkış Tarihi İse Şubat 28, Ama Bu Eklentideki SIS Paketinin Tarihi İse Önceki 8.8 Sürümünün Çıkış Tarihi :)

Neyse Geçmiş Olsun, Artık Bir Daha Ki Sefere :)

Ayrıca Yazılanları Tam Okumayanlar Var Anlaşılan...

hafay

Üye
uygulamanın heryerinde maxicep adı geçiyor adam reklamınızı yapmış ama konu baltalanmış :D

ॐOsMaN

ॐOsMaN

Üye
    Konu Sahibi
:D :D ben amacıma ulaştım şimdi 8.8 8.9 yaptım ama 0.1 sürüm artışı çok önemliymiş gibi eleştirilerin ardı arkası kesilmedi evet maxicepte insanlar birbirine yardımcı oluyorlar ama birbirlerini açığınıda çok detaylı bişekilde arıyorlarmış deseydimki inceleyi şunu nasıl bi fark var birinizde dönüp bakmazdınız oooo resimler alındı ispatlar yapıldı karalama görevi complete :) dahada çeviri yapmam 8.9u size bırakıyorum kolay gelsin

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
oooo resimler alındı ispatlar yapıldı karalama görevi complete :)

Dikkat Et, Sana Niye Çevirdin, Alıntı Yaptın, Hiç Hoş Olmamış Mı ? Dedik ?
Var Olan Net Birşeyi Söyledik, Eğer Bunu Da O Şekilde Anlam Çıkıyorsa Benim İçin Sorun Olmaz :)

.Kerasus.

.Kerasus.

Üye
:D :D ben amacıma ulaştım şimdi 8.8 8.9 yaptım ama 0.1 sürüm artışı çok önemliymiş gibi eleştirilerin ardı arkası kesilmedi evet maxicepte insanlar birbirine yardımcı oluyorlar ama birbirlerini açığınıda çok detaylı bişekilde arıyorlarmış deseydimki inceleyi şunu nasıl bi fark var birinizde dönüp bakmazdınız oooo resimler alındı ispatlar yapıldı karalama görevi complete :) dahada çeviri yapmam 8.9u size bırakıyorum kolay gelsin

kimsenin acik yakalamaya calistigi yok senin cevirin cince olan 8.9 ile degismesi gerekirken 8.8 ile degisti. Yani o sekilde farkina vardim ben . Biseyin aksini iddaa ettiysemde kanitini ortaya koyarim ben. bilgilendirmemi yaparim gerisi beni ipgilendirmez

Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Belliki arkadaş emek etmiş ancak bu işlerle uğraşanların çouğunlukta olduğu bir yerde herkesi aldatmaya yönelik bir paylaşımı yapacağını sanmıyorum.Sizlerde bilgilendirme adına arkadaşa yardımcı olmanız gerekir.Konu ile ilgili bilgilendirmede yapan arkadaşlara teşekkürler.En kısa sürede konuyu ve sürümü düzenleyiniz.Saygılarımla

• Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş

Üst Alt