pRime.
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben halen Android driverlarını ve bootloaderını kullanan farklı bir sistem olduguna inanıyorum.
Hafta sonu geldiğinde ubuntuyu tekrar yükleyeceğim.Ama bu sefer her yönünü elden geçireceğim.Android ile benzer olan yada direkt Androidde de olan kodları gördüğümde not alacağım ve buraya yazacağım.Belki o zaman kafamızda birşeyler tasarlanır.
gerçek olup olmadığı belli değil ama dünyanın sonu da değil be abi. belki uyumluluk sorunlarını gidermek için böyle bir yolu "geçici olarak" seçmişlerdir.[ENGİN];5841198' Alıntı:ne gerek vardı ki android romu üzerinden boot'lamaya deselerdi ben hallederdim o işişaka bir yana söylenenler dogruysa rım
[ENGİN];5841198' Alıntı:ne gerek vardı ki android romu üzerinden boot'lamaya deselerdi ben hallederdim o işişaka bir yana söylenenler dogruysa rım
Her neyse işte kızma yeterki
Android romu diye birşey yok ubuntu mobile da.Sadece Bootloader ve driverları android ile aynı.Rom tamamen farklı.
Bizim kafamızı kurcalayan şey build.prop çıktısındaki
dalvik.vm ayarları.
[ENGİN];5841216' Alıntı:Her neyse işte kızma yeterki
iyi geceler konuyu yarına kaybetmezsek iyidir.Neyse ben şimdilik kaçar yarın işyerinde () sakin bir kafayla telefondaki ubuntunun imaj dosyasını açıp içini kurcalayacağım biraz.Bakalım neler çıkacak.
iyi geceler konuyu yarına kaybetmezsek iyidir.
Birşey olmazbu konu için forumda yeni bir bölüm bile açılması lazım aslında
Latife yaptım kardeşlik
Kızmadımki yailla ruh halimi belli etmem için yazdıklarımda smileymi kullanmam lazım
[ENGİN];5841235' Alıntı:
Latife yaptım kardeşlik
İyi geceler yarın devam
Benim kafa gidik tabi
İyi geceler
bu arada bizim sailfish'in de sdk'sı yayınlandı. artık bir kaç aya n9/50 portu çıkar.
[ENGİN];5842460' Alıntı:
Hemen sevindin engin abi
xda da beğenen bir kişi yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?