Ubuntu 12.04 kurmak (sanal sürücü)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
PriZm

PriZm

Üye
tamam neyse farketmez. şimdi biz swap yapıyoruz ama mesela arka plana gtayi attım bu çok kasıyor direkt olarak swap alanına taşısın istiyorum. tam olarak stabil olmuyor bu. ve öyle birşey ki bu, swappiness i 100 yapmadığımda hiçbir uygulamayı arka plana atmıyor.100 yapınca da kasım kasım kasılıyor. yani bunu stabil yapacak birşey olmaz mı?

ve bu gelecek ubuntu her androide yüklenecek mı? Xperia sola
Gelmesi geliştiriciye bağlı.

Swap için 2 temel unsur gerekli

hafıza kartın en az class 6 olacak.10 öneriliyor.

işlemci hızlı olacak.ama sola da ki işlemci yeterli olması lazım.

TheCower

TheCower

Üye
class 10 16 gb hafıza kartı gayet yeterli ancak ram sıkıntısı çekiyorum ve telin stabil olmasını istiyorum ancak olmuyor. bazen çok uygulama açıp kasıyor bazen kendi kendine kapatıyor.

PriZm

PriZm

Üye
Kullandığın Rom/Kernel stabil değildir.

ben devil ile beraber swap kullandığımda fazla kasma olmuyordu

TheCower

TheCower

Üye
dalvik muhabbeti ne oluyor peki?

PriZm

PriZm

Üye
dalvik muhabbeti ne oluyor peki?
Uygulamaları Androidde çalıştırmak için bir emülatör.İşlemci ve ramin büyük bir kısmını kullanarak uygulamaları çalıştırıyor.böylece uygulamaya giden güç düşük kalıyor.

TheCower

TheCower

Üye
bizi aydınlattığın için sağol :)

MücahitTokgöz

1) hayır herhangi bir kasma olmaz
2)Official gelmezse unofficial gelir ama gelir yani :ehe
3)Dalvik VM ve androidin optimizasyon zımbırtısı olmayacak.bildiğin cwm den telefona custom rom olarak yüklenecek.ve tam multitask destekleyecek.ve %100 androidden daha hızlı olacak

Eyvallah reis anladim simdi

noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
bu ubuntu ceplere ve tabletlere gelirse android biter :) o arada sanal makine yok mu androidi bitiriyor linux açık kaynak neden sanal makinesiz yapmıyorlar anlamıyorum java bunlara dava açmakta haklı hep onun kodlarını kullanıyorlar

aleranol

aleranol

Üye
    Konu Sahibi
Ya ben hala root@local host ta kaldım. Next diyom Bakıyor, strat ubuntu diyorum bakıyor. Ne akılsız terminal arkadaş. Birde fazladan .lib not found tarzı hata verdi. Baktım .libler yerinde. Bu ubuntu beni öldürecek

• Beğen
Tepkiler: TheMadness
Ulubeyli64

Ulubeyli64

Üye
Bu ubuntuyu Nexus 4 kaldırırmı ve kasma olmaz dimi

anık

Üye

boot olarak derken?

telefon açılışında direkt ubuntu ile açılmasını istiyorsan öyle birşey yapamazsın.Ubuntu Touch OS'i bekleyeceksin.

Abi Bu Abuntu Ne Zaman Gelecek Bir Bilgin Varmı

SilentOne

SilentOne

Üye
ubuntu şahane sistem win 7 hackintosh ubuntu bir kullanıyorum ah birazda ubuntuya birazcık destek gelse windows u silerler zaten ubuntu telefonda gelişirse android yok olur

anık

Üye
Arkadaşlar Abuntu Sitesinde Android Get Touch Diyor Dokunmatik Versiyonu Çıkmışmıdır Acaba link:

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Canonical, mobil işletim sistemi Ubuntu'nun akıllı telefon sürümü için görüntülerin ve açık kaynak kodunun 21 Şubat tarihinde çıkacağını duyurdu. Geliştiricilerin, Google'ın akıllı telefonları Galaxy Nexus ve Google Nexus 4'te Canonical Ubuntu Mobile'ın geliştirici dostu flash sürümünü kullanmaları mümkün olacak.

anık

Üye
[ENGİN];5813760' Alıntı:
Canonical, mobil işletim sistemi Ubuntu'nun akıllı telefon sürümü için görüntülerin ve açık kaynak kodunun 21 Şubat tarihinde çıkacağını duyurdu. Geliştiricilerin, Google'ın akıllı telefonları Galaxy Nexus ve Google Nexus 4'te Canonical Ubuntu Mobile'ın geliştirici dostu flash sürümünü kullanmaları mümkün olacak.

Abi Diğer Telefonlard Kullanabilecekmiyiz Galaxy W gibi

PriZm

PriZm

Üye
[ENGİN];5813760' Alıntı:

:eller:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt