u600 ile ilgili bişey sormak istiyorum

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

onur_ONUR

Üye
    Konu Sahibi
u600 ile ilgili bişey sormak istiyorum
ya ben müzik atarken direk hafıza kartına atamıyorum ilk önce telefon hafızasına daha sonra ordan hafıza kartına aktarmak zorunda kalıyorum bunun nasıl bir çözümü war. usb kablosunu takınca sadece telefon hafızasını görebiliyorum pc den. şimdiden teşekkürler...

Ozan

Ozan

Admin
Evet maalesef öyle bir problem var.
Sorunu 2 yolla aşabiliyorsunuz daha hızlı olarak hemde.

- Kart okuyucunuz varsa hafıza kartını direk takın hafıza kartına aktarın :) Pc suite yada usb kablolar ile urasmayın.
- Telefonunuzun driverları kurulmuş pc ye, USB kablosunu bağlayın ve telefon ekranında hemen 3 seçenek çıktıgını göreceksiniz. "Yığın Bellek" seçenegini seçip tamam dediğiniz zaman, "Bilgisayarım" da hafıza kartınızı disk olarak görecektir, daha hızlı bi sekilde direk aktarım yapabilirsiniz istediginiz yere

Yani 2.yöntemi tavsiye ediyorum.
PC suite ile ve programlar ile urasmadan direk kolay ve hızlı aktarım :oke:

MAGUA

Üye
arkadaşlar ben u600 ü yeni aldım ama kutudan cıkan kurulum sidisini kurup Samsung PC Studio 3 programını çalıştırdığımda manage files bölümünden hafıza kartını ve içindeki dosyaları görebiliyorum bence samsungun sitesinden kurulumu güncelleyin...

usb ile sorunsuzca ve kart okuyucu veya bluetooth a gerek kalmadan işimi görüyorum.

telefon şuan kardeşimde olduğundan :( resimli olarak gösteremiyorum......

danger03

danger03

Üye
malesef samsunglarda bu var ayrıca en gıcık yanı hafıza kartındaki bi mp3 zil sesi yapmak için tel hafızasına taşımak gerekiyor ve hafıza kartındaki mp3 ri dinlerken tel yavaşlıyo ben bu yüzden samsung dan şimdilik vaz geçtim

eses_nuri

eses_nuri

Üye
ayarlar telefon ayarları usb ayarları bölümünden"usb yığını" seçin ve telefonu bağlayın pcniz telefonu çıkarılabilir disk olarak görecektir :oke: "negative" arkadaşımızın dediğide budur ;)

jinjin

jinjin

Üye
negative çok güzel anlatmış valla, bravo. Ben biliyodum ama bi daha okudum :D

gezer_gezgin

Üye
alooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
dogru dürüst yazın yaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

' roSee ' ^^

Üye
Evet maalesef öyle bir problem var.
Sorunu 2 yolla aşabiliyorsunuz daha hızlı olarak hemde.

- Kart okuyucunuz varsa hafıza kartını direk takın hafıza kartına aktarın :) Pc suite yada usb kablolar ile urasmayın.
- Telefonunuzun driverları kurulmuş pc ye, USB kablosunu bağlayın ve telefon ekranında hemen 3 seçenek çıktıgını göreceksiniz. "Yığın Bellek" seçenegini seçip tamam dediğiniz zaman, "Bilgisayarım" da hafıza kartınızı disk olarak görecektir, daha hızlı bi sekilde direk aktarım yapabilirsiniz istediginiz yere

Yani 2.yöntemi tavsiye ediyorum.
PC suite ile ve programlar ile urasmadan direk kolay ve hızlı aktarım :oke:

peki ben şnu sorsam :D u6oo'e bLuetooth aracılığyla gelen dosyaLarı bulamıyorum.. telefonunn içini dışına getirdim ama :D yok nerde arkadaslarımın bana attığı müzikLer.! resimLEr indirilen resmlerde ama müzkLer yk =/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt