Twitterdan Anlayanlar ; Hesabım Silindi Yardım Bekliyorum

Sponsorlu Bağlantılar

ismuail

ismuail

Üye
    Konu Sahibi
Twitterdan Anlayanlar ; Hesabım Silindi Yardım Bekliyorum
Arkadaşlar 6K takipçili twitter hesabım 1 aydan fazla süredir dondurulmuş vaziyetteydi ve hesabım şuanda silinmiş durumda bunu geri getirme imkanım varmı birkaç e-posta yolladım ama sonuca ulaşamadım varmı bildiğiniz bir yol ya da daha önceden böyle bir işlemde başarılı olan arkadaşlar ?Yokmudur bilen birisi ?

UpOneTR

UpOneTR

Üye
Niye dondurdun ki hocam ya :(

alisait07

alisait07

Üye
30 gün içinde siliniyo takipçi için üzüluyosan taktiği bildikten sonra gunde 300 takipçi kasarsın

alisait07

alisait07

Üye
günde limit yiyene kadar takip et 800 900 kadar onalrın 300 ü felan seni geri takip eder ondan sonraki gün unfowa gir ve seni takip etmeyenleri unfollow et tekrar baska kişileri takip et bole devam ederfark ettiysen sen benden bir gün önce maxicepe üye olmuşsun

UpOneTR

UpOneTR

Üye
günde limit yiyene kadar takip et 800 900 kadar onalrın 300 ü felan seni geri takip eder ondan sonraki gün unfowa gir ve seni takip etmeyenleri unfollow et tekrar baska kişileri takip et bole devam ederfark ettiysen sen benden bir gün önce maxicepe üye olmuşsun
Ben senden eskiyim burda benim borum öter :P

Yok bu yöntemi almayim limit yemek bana göre değil :D

BLasTeaR

BLasTeaR

Üye
Arkadaşlar 6K takipçili twitter hesabım 1 aydan fazla süredir dondurulmuş vaziyetteydi ve hesabım şuanda silinmiş durumda bunu geri getirme imkanım varmı birkaç e-posta yolladım ama sonuca ulaşamadım varmı bildiğiniz bir yol ya da daha önceden böyle bir işlemde başarılı olan arkadaşlar ?Yokmudur bilen birisi ?

Hesabı hala geri alamadıysan yardımcı olabilirim.
Genelde askı da olanlara yardımcı olabiliyorum, silindiyse de İngilizce ticket yollaman gerek.

Üst Alt