Tam anlaşılır mı emin değilim.Photoshop hata verdi açamadım.Bendeki hal ve durum şu an için herhangi bir sıkıntının olmadığı yönünde.Sonrası için pek fazla söyleyebileceğim birşey yok.
Bizimkilerde inat var Tarayıcıdan girmezlerse içlerine sinmez Şaka bir yana olay Twitter'ın kendi uygulaması değil.Tamamıyla tarayıcı odaklı.Birçoğu giremediğini dile getirmiş.
Bizimkilerde inat var Tarayıcıdan girmezlerse içlerine sinmez Şaka bir yana olay Twitter'ın kendi uygulaması değil.Tamamıyla tarayıcı odaklı.Birçoğu giremediğini dile getirmiş.
Durum bende de değişkenlik göstermiyor.Yukarıda ki resim herşeyi özetliyor zaten.Tarayıcı yada kendi uygulaması herhangi sakat bir durum yok.İle göre ayrıştırmaya kalksak İstanbul birinci sıradan dahil olurdu.Ve Twitter'da zerre bir oynama göremedim herkez faaliyetde.İşin özünü tedbir olarak değerlendirmek isterdim fakat algılar çok farklı.Anormal bir durum var ama genel mi yoksa kişisel mi ipin ucu buradan kopuyor.
Adminler siyasi mesajlara anında tedbir alıyor.Teşekkür ediyorum onlara.
Ben sadece 1-2 dakika girememezlik olmuştu tarayıcıdan o kadar onun dışında tweet'te atıyorum başkalarının yazdıklarınıda okuyorum hiç bir sıkıntı yok saatlerdir böyle çatır çatır çalışıyor.Arkadaşların belirttiği gibi program ve kablosuz internet ile tarayıcıdan sorunsuz giriyorum ama internet paketimle girmiyor