Twitter hakkında..

Sponsorlu Bağlantılar

ewacash

Üye
    Konu Sahibi
Twitter hakkında..
beyler hd browser ile facebook nerdeyse gelebilcegi en iyi noktaya gelmeye başladı.ama twitter için bu söz konusu değil twitees veya twetian gayet seri ama arayüz olarak çok eksik bence.androidten kopyalanarak androide benzer bi twitter uygulaması yapılabilir mi ? yapabilcek biri varsa konuya yönlendirebilirmsniz, arayüz ve performansı aynı anda yapılsa çok iyi olur, ilgilenenlere şimdiden teşekkürler

akinorta

Üye
Tweeties ve tweetian özellikle tweetian olabildiğince yüksek özelliklere sahip twitter uygulaması bence ama görüyorum ki insanlar android yada ios taki gibi bir arayüz istiyor.

ewacash

Üye
    Konu Sahibi
android telefonumda var tweetian androidten daha seri ama sırf arayüz için gidip androidten giriyorum,bunu symbiana aktarabilsk çok daha iyi olur hele tweetian gibi seri olursa

erdgnblt

erdgnblt

Üye
Tweeties ve tweetian özellikle tweetian olabildiğince yüksek özelliklere sahip twitter uygulaması bence ama görüyorum ki insanlar android yada ios taki gibi bir arayüz istiyor.

Tweetian çok gelişmiş ve güzel bir uygulama ancak arayüz istiyorlar. :)

ewacash

Üye
    Konu Sahibi
akın hadi sen yaparsın bu işi :D

akinorta

Üye
Önceliklerim:
1. Instagram
2. Youtube
3. Twitter

ve symbian için uygulama serüvenim biter.

• Beğen
Tepkiler: Cihanî Sultan
Makale_Helvetia

Makale_Helvetia

Üye
daha nereye kadar destekleyecek adam haklı..ölü sisteme bu kadar kafa yorması bile takdire şayan bence

ewacash

Üye
    Konu Sahibi
bana kalırsa twitter 2. Olmalı :) yinede çalışmalarını sabırsızlıkla bekliyorum, twitterı dediğim gibi yaparsan kaça koyarsn koy mağazaya ilk ben satın alcam :)

Takipçi Satın Al

Üst Alt