tv kontrol programı n95 ve diğerleri

Sponsorlu Bağlantılar

handsomeismail1982

handsomeismail1982

Üye
Arkadaslar N80 de kurup çalıştıran var mı? Nasıl oluyor

ramko

Üye
sagol bılader

mgax

Üye
eline sağlıjkkk

ARAZ1990

Üye
lisans istiyo ben hiç açıp kullanamadımlisans istiyo ben hiç açıp kullanamadımlisans istiyo ben hiç açıp kullanamadımlisans istiyo ben hiç açıp kullanamadımlisans istiyo ben hiç açıp kullanamadımlisans istiyo ben hiç açıp kullanamadımlisans istiyo ben hiç açıp kullanamadımlisans istiyo ben hiç açıp kullanamadımlisans istiyo ben hiç açıp kullanamadım

rapperar

Üye
valla programı yuklerken yukleme aşamasının sonuna geldi öyle kaldı:( ama yinede saol.. emeğe saygı

Shikaneru

Shikaneru

Üye
Saolasın yanlız o kadar guncelleme yaptım Regal bulamadım.Vestelınkınde denedım (vestel tv) yi yıne olmadı.hemde lıstedekı btun turlerını ındırdım.anlıcagınız bende işe yaramadı.

bass

Üye
Ellerinize sağlık , denemekte fayda war , inşallah işller . .. ..

memolim83

memolim83

Üye
ben yükleyeli 1ayı gecti teşekkürler

bukaa

Üye
vestel için lg markayı
kullannın oluyor

hasan asik

Üye
saol

--------------- Ekleme ---------------

saol

Spawn_X

Spawn_X

Üye
ben kurdum fakat açılmadı program
yinede saol

veyselsari23

Üye
tesekkur

byfatality

Üye
eyyww

sinan_726

Üye
cok tesek kur ederim ama da denemedim ama sana yinede teşekkür ederim bu siteyi bulduun için annemler seyrederken senin için pasa degistircem deli olsunlar:D saolaın

sinan27

Üye
n 73 inşallah çalışır

mutlus

Üye
kardeş ellerine sağlık e65 şi olanlara söylüyürum çalışıyorr hebriniz ola

sercan_bjk

Üye
bi deneyelim bakalım ne işe yarar

wm_hawk

Üye
arkadaşlar her televizyon var bi bizimki yok....Acaba shablorenz ve arçelik için kullanabileceğim alternatif modeller varmı yani uyumlu televizyonlar...hangisini seçebilirim?

wwwyolcu

Üye
sağol dostum

hasan_sevim16

Üye
kanka bu programın register şifresi kaç ben daha önce yüklemiştim o yüzden bende şifre istiyor

Takipçi Satın Al

Üst Alt