tv kontrol programı n95 ve diğerleri

Sponsorlu Bağlantılar

olivetti

olivetti

Üye
kardeşşş ellerinee sağlıkk calışştıı kullandımmdaa 3 metredenn işliyoo enn fazlaa olsunn odaa yeterr :)
bende de n 73 var 641 cm den işliyor(6.4 metre) .metreyle ölçtüm.telefunkenlerde 2 metreye kadar düşüyor mesafe ama:)

macerx1

Üye
arkadaşlar her televizyon var bi bizimki yok....Acaba shablorenz ve arçelik için kullanabileceğim alternatif modeller varmı yani uyumlu televizyonlar...hangisini seçebilirim?

dostum TV listesine girince orda en üstte REFRESH war ona basıyosun internet üzerinden listeni güncelliyo, liste güncellenince biçok marka ekleniyo listeye, mesela vestel geldi dielim listeye, bu sefer bi bakıosun vestelin içi boş, orda da refresh war orda da aynı işlemi uyguluyosun we model gelio karşına... shaublorenz yok ama arçelik war güncel listede... :oke: benm sorunum ise VESTEL listede olmasına rağmen çalıştırmıyo TVyi... çıkamadım içinden bi türlü günlerdir bnunla uğraşıyorum... :bilmem::vur

ilker.meltem

Üye
N95 8gb De Sertifika Hatası Yüzünden Yüklemiyorum :(

@ydin

Üye
teşekürler

hasan_sevim16

Üye
kardeş bu pronun şifresi kaç

esmael

Üye
sağol

harun_145

Üye
sagol arkadas

bozgun1905

Üye
:oke:Sagol dostum:)

djkunfi

djkunfi

Üye
arkadaşlar ben bu pronun fullünü yolladım ama adminlerimizin iznini bekliyoruz iki gün oldu hala yayınlanamadı biraz daha sabredin :D adminler onayı verince yayınlanıcak..

--------------- Ekleme ---------------

arkadaşlar ben bu programın fullünü yayınladım iki gün önce admin onayını bekliyoruz:D yüksek kuruldan geçerse sizlerle buluşabilicek program :D biraz sabır :D

valla sabırsızlıkla bekliyorum dostum eski telefonuma ful sürümünü kurmuştum gayet başarılı bi program n95 için olanını bulursan mutlaka paylaş...

halo27

Üye
eyvallah kardeşim çok saol

death88

Üye
tesekkur kardes

sacond

Üye
arkadaslar bizde arcelik plasma var nsl oalcak o model bu programda yok

--------------- Ekleme ---------------

bizde arçelik plasma var acaba nasl olcak burada o model yok

ggsmart

Üye
aga eline ve emeğine sağlık ben kurdum nokıa n73 de ama profilo marka tv yok onu nası ayarlıcam nerden bulurum profilo marka özellik bu programda

ademm2

ademm2

Üye
teşekkürler.umarım demo degildir

little

Üye
tesekkurler bi deneyelim ins olur:oke:

bocuk_67

Üye
elıne koluna gozlerıne emegıne saglık dostum E65 denıom sımdı ınsallah olur olmazsada canın saolsun

manoftheyears

Üye
refresh yapamıyorum internete bağlanamıyor ayrıca gold master için sat ayarlarına mı girecez

teşekkürler güzel program

erdi92

erdi92

Üye
6600 da olmuyor mu desteklenmeyen dosya biçimi diyor

ttatl

ttatl

Üye
bu n73 sisx yükliceksin arkadaş bak ozaman diomumu******??? aaa

Takipçi Satın Al

Üst Alt