Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar her televizyon var bi bizimki yok....Acaba shablorenz ve arçelik için kullanabileceğim alternatif modeller varmı yani uyumlu televizyonlar...hangisini seçebilirim?
dostum TV listesine girince orda en üstte REFRESH war ona basıyosun internet üzerinden listeni güncelliyo, liste güncellenince biçok marka ekleniyo listeye, mesela vestel geldi dielim listeye, bu sefer bi bakıosun vestelin içi boş, orda da refresh war orda da aynı işlemi uyguluyosun we model gelio karşına... shaublorenz yok ama arçelik war güncel listede... benm sorunum ise VESTEL listede olmasına rağmen çalıştırmıyo TVyi... çıkamadım içinden bi türlü günlerdir bnunla uğraşıyorum...
arkadaşlar ben bu pronun fullünü yolladım ama adminlerimizin iznini bekliyoruz iki gün oldu hala yayınlanamadı biraz daha sabredin adminler onayı verince yayınlanıcak..
--------------- Ekleme ---------------
arkadaşlar ben bu programın fullünü yayınladım iki gün önce admin onayını bekliyoruz yüksek kuruldan geçerse sizlerle buluşabilicek program biraz sabır