tv hakkında yardım

Sponsorlu Bağlantılar

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
    Konu Sahibi
tv hakkında yardım
arkadaslar talihsiz bi kaza sonucu yıllardır kullanmış olduğumuz tv miz bozulmuş ve bizimkiler yenisini alalım sen bi araştır bakalım dediler bana.ben de pek bişey bilmediğimden başlangıç olması için burda size sorayım bazı gördüğüm şeyleri dedim.
-bu görüntü tarama hızı olayını nasıl çözücez bu linkte gerçek hz değerlerinden falan bahsetmiş ama çoğu tv de bir tane yazıyor.diğeri varsa nasıl buluruz?
-araştırdıklarımın çoğu kendinden uydu alıcılı.peki bu uydu alıcısı standat bi kutu gibi mi oluyor,gün gelip d smart veya lig tv gibi paketlerden herhangi birini aldığınızda bu dahili paketlerin desteği var mı yoksa harici kutuya ihtiyaç var mı?
-kumanda ergonomisi önemli.o yüzden münkünse birden çok markanın modeliyle haşir neşir olmuş kullanıcı varsa hangi firmanın kumandası ona göre daha şık,rahat vs?
-ve siz olsanız tv alırken hangi markayı/markaları istemeden de olsa diğerlerinden şöyle birkaç adım önde tutarsınız?neden?
cevaplarınız benim için önemli ve şimdiden teşekkür ediyorum.

ByKatre

ByKatre

Üye
aynen bizimkiler de alacak güncel :)

*<hayta>*

*<hayta>*

Üye
    Konu Sahibi
ulan her şeyi yazmışız uykulu halimizle bütçeyi yazmamışız.kusura bakmayın,maksimum 1500 tl yi geçmezse makuldur.çok iyi,üst düzey bi cihaza gerek yok.

ByKatre

ByKatre

Üye
:)

ÇaRşI 2387

ÇaRşI 2387

Üye
o paraya 3D bile alabilirsin

Üst Alt