Tüzmen öpüşme yasağını delince(tam komedi)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Anıl Umut

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Tüzmen öpüşme yasağını delince(tam komedi)
Tüzmen öpüşme yasağını delince
12 Ağustos 2008 15:56
Bakan Tüzmen, Adana Belediye Başkanı Aytaç Durak'ın 15 yıldan bu yana uyguladığı ‘erkek erkeğe öpüşme yasağını' deldi. O an objektiflere böyle yansıdı.




Bünyamin YIL'ın haberi
Devlet Bakanı Kürşad Tüzmen, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Aytaç Durak'ın 15 yıldan bu yana uyguladığı ‘erkek erkeğe öpüşme yasağını' deldi. Tüzmen, çekilen Durak’ı ensesinden tutarak kendine çekip, yanaklarından öperken, Durak, gazetecilere dönerek, “Çektiniz mi ? Bu tecavüz sayılır ama” dedi.
Adana'da bazı ziyaretlerde bulunan Kürşad Tüzmen, sabah geldiği kentte ilk önce Adana Valiliği'ni ziyaret etti. Tüzmen, valilikteki karşılama sırasında 14 yıldan bu yana ‘erkek erkeğe öpüşme yasağı' uygulayan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı AKP'li Aytaç Durak'ı ‘zorla' öptü. Mersin'den Adana'ya kırmızı plakalı minibüsüyle gelen Bakan Kürşad Tüzmen, araçtan iner inmez protokoldeki isimlerle tokalaşıp, öpüştü. Başkan Aytaç Durak, sıra kendisine gelince elini uzattı. Bu esnada onu öpmek için hamle yapan Bakan Tüzmen, kendisini geri çekmeye çalışan Durak'ı “Kim öpemezmiş? Öpemezmişim...” deyip kendine çekti ve iki yanağından öptü. Diğer protokol üyeleriyle de tokalaşıp, öpüşen Kürşad Tüzmen, valilik binasına girdi. Aytaç Durak, gazetecilere gülerek “Çektiniz mi? Bu tecavüz sayılır ama" diye konuştu.
Milliyet
 


iremm

iremm

Üye
:kop::kop:
 

KAFKAS KARTALI

Üye
erkek erkeğe öpüşmek
:kop::ehe
 
mservank

mservank

Üye
Sanki dudak dudağa öpüşüyorlar:)
Bana göre el sıkışmak kafi öpüşmek nedir hala anlamış değilim.:)
 

Calaissien

Üye
fobisimi varmış benimde bir aralar insan içine çıkma fobim vardı :D sonra psikoloğa gittim yavaş yavaş geçti :D belki oda öyle birşeydir
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

NoScatter
Cevap
0
Görüntüleme
417
NoScatter
İhtiyar007
Cevap
2
Görüntüleme
525
İhtiyar007
Doğuş Pertez
Cevap
1
Görüntüleme
1K


Üst Alt