umutg464
Üye
Tus kilidi koptu ne yapmalıyım?Tu
Ben 3 yıl önce büyük umutlarla n97 almıştım ilk çıktığı zaman. Zaman içinde çok kullanmadım ve beklediğimi de bulamadım ama tam bu günlerde kullanmaya başlamıştım hatta pil yetmiyordu yarın 2. pili alacaktım ki eve geldiğimde gördüm tuş kilidi yerinde yoktu. Şimdi ne yapmalıyım ben bu durumda? Servise göndersem yardımcı olurlar mı garantisi devam ediyor mu bilmiyorum. Tuş kilidi nasıl koptu onu da bilmiyorum okuldan çıkarken yerindeydi.
Şimdi asıl kafamı kurcalayan. Telefonu servise gönderip başka bir model isteme hakkım var mı? Çünkü illallah dedim. Bir yerde okumuştum adamın birinin n97 si bozulmuş servistekiler n8 yollama teklif etmişler açıkçası bu teklif bana yapılsa dakika durmazdım.
Bana bir yardım edebilir misiniz. Belki telefondan kurtulmam için bir şans olabilir bu.
Şimdi asıl kafamı kurcalayan. Telefonu servise gönderip başka bir model isteme hakkım var mı? Çünkü illallah dedim. Bir yerde okumuştum adamın birinin n97 si bozulmuş servistekiler n8 yollama teklif etmişler açıkçası bu teklif bana yapılsa dakika durmazdım.
Bana bir yardım edebilir misiniz. Belki telefondan kurtulmam için bir şans olabilir bu.