Tus kilidi koptu ne yapmalıyım?Tu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

umutg464

Üye
    Konu Sahibi
Tus kilidi koptu ne yapmalıyım?Tu
Ben 3 yıl önce büyük umutlarla n97 almıştım ilk çıktığı zaman. Zaman içinde çok kullanmadım ve beklediğimi de bulamadım ama tam bu günlerde kullanmaya başlamıştım hatta pil yetmiyordu yarın 2. pili alacaktım ki eve geldiğimde gördüm tuş kilidi yerinde yoktu. Şimdi ne yapmalıyım ben bu durumda? Servise göndersem yardımcı olurlar mı garantisi devam ediyor mu bilmiyorum. Tuş kilidi nasıl koptu onu da bilmiyorum okuldan çıkarken yerindeydi.
Şimdi asıl kafamı kurcalayan. Telefonu servise gönderip başka bir model isteme hakkım var mı? Çünkü illallah dedim. Bir yerde okumuştum adamın birinin n97 si bozulmuş servistekiler n8 yollama teklif etmişler açıkçası bu teklif bana yapılsa dakika durmazdım.
Bana bir yardım edebilir misiniz. Belki telefondan kurtulmam için bir şans olabilir bu.

Symbianize

Symbianize

Üye
Böyle birşey imkansız , Garanti genellikle 2 yıl olur

joker.lg

joker.lg

Üye
ewet ama garanti sadece 2 yıl tus kilidi için slide unlock yükle tuş kilidine gerek kalmadan kullanmanı sağlar tıpkı i phone gibi çekmeli tuşkilidi olur

0yLesineBiri

0yLesineBiri

Üye
Herhangi bir telefon teklifi yapıldığını düşünelim . Aradaki fiyat farkını senden talep ederler . Buda telefonu satıp üzerine para ekleyip yeni bir telefonla almakla aynı .

nub

nub

Üye
Dediğin imkansız telefon değiştirmezler , ayrıca kullanıcı hatası derler.
Yukarıdada dedikleri gibi PassLock MazeLock unLock gibi tuş kilidi programlarını kullanmalısın.

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Servise götürme boşuna garanti bitmiştir.
Arkadaşların söylediği gibi slide unlock yükle sorunu hallet

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt