TürkTelekom'un rakibi : Turk.Net ADSL hizmeti

Sponsorlu Bağlantılar

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Ülkemizdeki Çogunluk bilinçsiz Tüketici oldugu için kaybetmeye devam arkadaşlar zam oluyor ses yok adil kullanım zamazingosu çıkıyor ses yok sömürülmeye devam

esmahan

Üye
2010 yılı mart ayında aidsl hizmeti için operatörlerle görüştüm. sınırsız internete bağlandım ve telefondaki arkadaş bana ayda 2.tl karşılığında modem değişikliğ teklifinde bulundu. bende kabul ettim. ve bu güne kadar defalarca aramama rağmen bana modem gelmedi, ama ben aylık 2.tl yi ödüyorum. eğer modem gelmeyecekse bilgim olsun, eğer gelecekse lütfen gelsin artık. haziran ayına girdik. tşk ederim.

izmirligenc

izmirligenc

Üye
SUAN kampanyasi varmis

pampilo

Üye
İyi de çok pahalı bu Turk.net... Ben 24 ay kullanma sözü verdim 12. ayımdayım şu an 8Mb sınırsız internete ayda 32 TL ödüyorum. Çok memnunum. Hızlı, sorunsuz...

suleyman_ates

Üye
Turk.net Musterisi Olarak Hizmetleri Gercekten Cok Kotu..

Turk.net Ten Hizmet Almak İstiyen Herkezi Uyarmak İsterim.. SAKIN GECMEYİN...
HİZMET ALAMAZ.. Karsınızda Kimse Bulamaz... Hatta Size Ukela Bir Sekilde DAVRANIRLAR...

TUM VATANDASLARIMA UYARMAK İSTERİMKİ TURKNET GERCEKTEN COK KÖTU BİR KURULUSTUR..
DİKKAT EDİN KANMAYIN...

1. Bir sorunla karşılaştığımızda müşteri hizmetleri yetkilisine ulaşmak en az 5 dakika sürüyor,

2. Müşteri temsilcileri sadece "internetten form oluşturun" demeyi biliyor. Hiçbir konuda yardımcı olamıyor.

3. Problemler detaylı incelenmeden tüm sorunun kullanıcıda olduğu dönüşü yapıyor.

4. Bugüne kadar yaşadığımız tüm problemler kayıtlarda olmasına rağmen şu ana kadar hiç bir Tnn. net yetkilisi "neden çok sorun yaşadığımız" hakkında bize bilgi verebilmiş değildir.

5. Hizmet kalitesi çok kötü, iyileştirilmesi yönünde hiçbir adım atılmıyor, böyle giderse en kısa sürede başka bir servis sağlayıcıya geçiş yapacağız. *

Üst Alt