TürkTelekom'un rakibi : Turk.Net ADSL hizmeti

Sponsorlu Bağlantılar

Ozan

Ozan

Admin
    Konu Sahibi
TürkTelekom'un rakibi : Turk.Net ADSL hizmeti
Bir zamanların belki de en iyi dial-up internet servis sağlayacısı olan Turk.Net, tamamen kendi omurgasıyla ADSL hizmeti sağlayacağını duyurarak, ADSL'de tekel olan Türk Telekom'a rakip oldu. "Artık farkına var, sıyrıl şu kalabalıktan" sloganıyla sunduğu ADSL hizmetini, Netone Telekom altyapısıyla verecek olan Turk.Net, geçmişteki başarısını ADSL ile de devam ettirebilecek mi; bunu hep birlikte göreceğiz. Şu anda kampanya fiyatlarının geçerli olduğu ADSL hizmeti, bol seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor.

Ayrıntılı bilgiler , fiyat tarifeleri ise şu şekilde;

Darkhardware

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
rekabet olmalı

Altun.

Altun.

Üye
iyide fiyatlar aynı neredeyse . ben biraz daha ucuz beklerdim

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
fiyatlar aynı

technonur

technonur

Üye
1)fiyatlar aynı olduğu sürece hiçkimse varolan hesabını kapatıpta turk.nete geçmez
2)turk.net ile ttnet bir değil turk.netten interneti alırsınız 6ay sonra yeterli çoğunluk sağlanamadığı için hizmet vermiyoruz derseler ortada kalırsınız

yasininyeri

yasininyeri

Üye
hepsi aynu ttnet smile yada nebileyim hepsi aynı telekomun omurgasını kullanıyorlar koblo internet bunlardan farklı olsada pahalı

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
aynı konuyu ben açmıştım 1 hafta oldu

technonur

technonur

Üye
hepsi aynu ttnet smile yada nebileyim hepsi aynı telekomun omurgasını kullanıyorlar koblo internet bunlardan farklı olsada pahalı
bu smiledan superadsl den farklı kendi omurgasını kullanıyor ayrıcalığı o zaten :)

OGUZ_87

OGUZ_87

Üye
emeğine sağlıx !!! ama fiyatlar aynı gibi bence gerek yok zaten kapatma ücreti isteyecekler ne anladım ben o işten

nightdragon35

nightdragon35

Üye
bu smiledan superadsl den farklı kendi omurgasını kullanıyor ayrıcalığı o zaten :)

kendi omurgasını kullanacak yatırımı nasıl yapacak ki.her eve hat döşemesi imkansız gibi geliyo:islik

yasove

Üye
Bunu belirtmek gerek: TurkNet ADSL alanında Türk Telekom'a rakip değil. Ttnet'e rakip. Bu önemli bir fark. Evet Türk Telekom, TurkNet'in sahip olmadığı bir sürü altyapıya sahip. Ancak Ttnet öyle değil. Ttnet'in pek bir altyapısı yok. Ttnet sadece Türk Telekom'un altyapısı kiralayıp kullanıyor, diğer internet sağlıyıcılar gibi. TurkNet hem Ttnet gibi Türk Telekom'un altyapsı kullanıyor, hem de kendi internet omurgası yani networku var. Yani TurkNet, Ttnet'ten daha büyük bir altyapısı var aslında.

Bir sürü forum'da Ttnet'n dev bir altyapısı var TurkNet ve saire rekabet edemez filan gibi yorumlar görüyorum. Yanlıştır. Ttnet'in burada herhangi bir avantajı yok. Dev bir altyapı filan da yok. Diğer internet sağlıyıcılar gibi aynı şartlar ve koşullar altında Türk Telekom'un altyapısını kullanıyor. Ttnet, Türk Telekom'un bir iştiraki olup, Türk Telekom'dan ayrı bir şirket olarak kurulmuş ki herhangi bir avantajı olmasın, açık bir rekabet olsun. Dolaysıyla Ttnet'in dev bir TT altyapısı var ve saire yanlış. Tam bu altyapı avantajlı bir şekilde kullanamaması için, rekabet mümkün olsun diye Ttnet ayrı bir şirket olarak zorla kurdurulmuş, T.C. Telekom Kurumu tarafından.

Üstelik bazı başka altneratif operatörler Türk Telekom'un altyapısına ilave olarak kendi fiber kabloları, ve kiralamış olduğu başka kablolar üzerinde kendi networkları kurmuşlar. Ki Ttnet bunu pek yapmamış daha.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Bu sonuca göre daha 5,10 yıl ucuz interneti unutalım(not 3G fiyat bakımından bundan farklı olmaz burası Turkey yok oyley :D)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
superonline Kendi altyapısını Şuan kuruyor istanbul izmit ve bir kaç bölgede hizmete Başladı

ücretlendirme için şu linke bir bakın derim

bence sitesine girip bir inceleyin benim oturdugum yerde kablo tesisatları çekildi binaya kutu baglıcaklar onu bekliyorum 1 yada iki ay sonra telekoma beyaz mendil sallarım artık :)

dmrc1143

Üye
Turk.Net gibi dopingnet, smile adsl vs. vs. var bunların hepsı ttnet'In altyapısını kullanıyor yanı soyle (ıstıyorsanız arayıp sorun- ki turk.net'In sıtesindede yazıyor...-) belli bir yere kadar hat dosuyorlar, neresı bu bellı yer? santrale kadar olan hat turk.net, dopingnet,smile adsl vs. kendı dosuyor ama ondan sonranı yani eve kadar olan kısmını ttnet saglıyor (yada yukardakı arkadasın ıdda ettıgı gıbı turktelekom) ama burda farklı bır fırma var oda superonline, superonline tamamiyle kendi altyapısını fiber internet olarak sunuyor yani 100mbit kadar internet sunuyor hemde muthiş fiyatlara, tek zararı ise her sehirde olmaması ve olan sehirlerdede genelde site tarzı evlere hızmet veriyorlar.
mesela benım evın max. 15metre otesındekı ınsaat fırmasına cekmısler fıber kablo, yanı superonline oraya hızmet verıyor aradım sordum buraya nıye vermıyorsunuz, adamda 1 metre bıle dıbınızden gecsede site degilseniz veremeyiz dedi...

aagkn

aagkn

Üye
niçin ttneti bırakıp geçeyimki üstelik aktivasyon ücretide var hiç bi avantajıda yok saçma..:nono:

Necmati

Necmati

Üye
ttnet e değişmem.....

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
superonline da dayanamadı ve adil kullanıma geçti sınırsız 10 bit artık 99 tl olucakmış

kaptanblack

kaptanblack

Üye
ttnet'e bir rakip çıkmadığı sürece ttnet bizi sömürmeye devam edecek..

Üst Alt