türkselden alınmış iphone 3gs 16 gb

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emre 2727

Üye
    Konu Sahibi
türkselden alınmış iphone 3gs 16 gb
slm arkadaşlar türkselden alınmış iphone 3gs 16 gb telefon war elimde bunun wersiyonu 3.1.3 bn bunu 4.0 a yükseltmek istiyorum bir sorun olurmu herhangi kilitli kalma durumu felan???ayrıca versiyonu yükseltince hat yönünden bir sorun çıkarma bütün hatları kullanabilirmiyim vodafone ve avea ?

Lacoste

Lacoste

Üye
Tabisi kullanabilirsin :D

OğuzcanAbi

Üye
sorun olmaz yalnız sarja dikkat dolu olsun

emre 2727

Üye
    Konu Sahibi
peki telefonu itunese bağladığımda yapmam gereken işlemleri basit bir şekilde söylermisiniz sadece ne yapacam söylerseniz yeterli...

*Slayer*

*Slayer*

Üye
Yapacak birsey yok guncelle back-up ini alirsin veya almazsin o sana kalmis ondan sonra itunes kendi kendine devam edecek yani anlayacagin cok basit;)

elizkundura

elizkundura

Üye
ondan sonra jb nasıl olacak jb cımış anladıgım kadarıyla bide 4.0 a yükselttikten sonra unlocka gerek yok sanırım dogrumu

Lacrymosa

Üye
Turkcell'den iPhone almak için çıldırmış olmak gerek. Fiyat 2-3 katına çıkıyor. Taksit mi? Taksiti herkes yapıyor.

kemal21

kemal21

Üye
Turkcell'den iPhone almak için çıldırmış olmak gerek. Fiyat 2-3 katına çıkıyor. Taksit mi? Taksiti herkes yapıyor.

ne diyorsun sen bende turkcell den aldım iphone 3gs 16gb yi 1 ay önce 1360tl 10 ay vade farksız taksitle

Lacrymosa

Üye
ne diyorsun sen bende turkcell den aldım iphone 3gs 16gb yi 1 ay önce 1360tl 10 ay vade farksız taksitle

Hangi paketten aldığını söyle sana net olarak kaç para ödeyeceğini söyleyeyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt