Türklerin Yüce Bir Millet Olduğunun Hadislerle ve Ayetlerle Kanıtı

Sponsorlu Bağlantılar

FeC!

FeC!

Üye
Hayır olabilir tamam da Amacın Ne? Turklerin en ustun ırk oldugunu mu iddia ediyorsun?

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
    Konu Sahibi
"Ey Müminler, içinizden bazıları dininden döndüğü takdirde , ALLAH yakında öyle bir millet getirecek ki; Onları sever.Onlar da O nu severler.Onlar müminlere karşı mütevazı ve kafirlere karşı serttirler." Bu ayette "Onlar" diye bahsedilen milletin TÜRKLER olduğu bu şeref ve değerin Türk Milleti'ne ait olduğunu Peygamberimiz'in şu hadisleri doğrulamaktadır:
1- Türkler bir gün Ümmetimin en hayırlısı olacaklardır. 2- Türkler size ilişmedikçe, onlara sakın ilişmeyin. 3- Ümmetimin idaresi bir gün Türkleri'in eline geçecektir.

- - - Eklendi - - -

Hayır olabilir tamam da Amacın Ne? Turklerin en ustun ırk oldugunu mu iddia ediyorsun?

Ben öyle bisey demedim laf çıkartma başlığa bi göz atsaydın anlardın. Ben sadece Türklerin Allah katında hatrı sayılır bir yeri olduğunu söylüyorum (kafirler zaten kafirdir ben genel olarak 'TURK' Kavramını ele alıyorum anlatabildimmi?)

- - - Eklendi - - -

AYRICA FORUMA BENİ DİĞER TÜRKLERLE İLGİLİ KONULARI DESTEKLİYORMUŞUM GİBİ LANSE ETMENİZ ÇOK TALİHSİZCE....

jackalmami

jackalmami

Üye
"Ey Müminler, içinizden bazıları dininden döndüğü takdirde , ALLAH yakında öyle bir millet getirecek ki; Onları sever.Onlar da O nu severler.Onlar müminlere karşı mütevazı ve kafirlere karşı serttirler." Bu ayette "Onlar" diye bahsedilen milletin TÜRKLER olduğu bu şeref ve değerin Türk Milleti'ne ait olduğunu Peygamberimiz'in şu hadisleri doğrulamaktadır:
1- Türkler bir gün Ümmetimin en hayırlısı olacaklardır. 2- Türkler size ilişmedikçe, onlara sakın ilişmeyin. 3- Ümmetimin idaresi bir gün Türkleri'in eline geçecektir.

- - - Eklendi - - -

Ben öyle bisey demedim laf çıkartma başlığa bi göz atsaydın anlardın. Ben sadece Türklerin Allah katında hatrı sayılır bir yeri olduğunu söylüyorum (kafirler zaten kafirdir ben genel olarak 'TURK' Kavramını ele alıyorum anlatabildimmi?)

- - - Eklendi - - -

AYRICA FORUMA BENİ DİĞER TÜRKLERLE İLGİLİ KONULARI DESTEKLİYORMUŞUM GİBİ LANSE ETMENİZ ÇOK TALİHSİZCE....

ben anladım kardeşim en baştan beri ne demek istediğini de tam manasıyla ifade edemediğin için yanlış anlaşılmalar oldu...
Onlarında fazla bi suçu yok bence(istisnalar olabilir)...

FeC!

FeC!

Üye
Neyse kardesim. Ben yanlış anlamısım. Kusura bakma.

kraldost

kraldost

Üye
anlatacak çok varda banlanmak istemiyorum. En kısa bir söz ile nokta koymak istiyorum şimdi nesil nerde ve nereye gidiyor.
Askerlikte bile çoğunluk asimile olmuş.
Müslümanım diye geçinen münafıklar bile çoğunlukta...
Nokta nokta nokta.......

codblackops2

codblackops2

Üye
Yazık çok yazık..

uğur e

uğur e

Üye
Malesef yanıldın bu hadisler tamamen kütüb-ü sitteden alınmıştır ayetlerde orjinalinden alındı...
Ayrıca kişi veya herhangi birşeyi belirtmeden yazılan kuranı kerimin yazılarıda mı sahte.. Kuranı kerimin birçok yerinde 'onlar, öyle olanlar , vb.. Gibi birçok ibare kullanılmıştır kuran okumadığın burdan belli.

- - - Eklendi - - -

Peki sana soruyorum Peygamber efendimiz hazreti Muhammet S.A.V. Neden Fatih Sultan Mehmeti bizansı fethetmeden önce övmüştür? Peki neden Kuran-ı Kerimde Kıyametten önce Dünyayı Türklerın fethedeceği yazılı? Neden ingilizler değil? Neden ruslar değil? İnsanın oturup düşünmesi lazım gerçekten...

- - - Eklendi - - -

ayrıca yukarda yazdığın hadise göre demekki Türkler takvaada ileri idiler ki birçok müslüman alimin ve peygamberımizin övgüsüne nail oldular?
ilk başta kuran ı kerimde ben böyle bir ayrtle karşılaşmadım türkler kıyamete yaklaştığında dünyayı feth edecek falan.evet dediğiniz doğru kitabımızda hiç bir zaman şu bu diye ifade etmez onlar, bunlar öyle idi gibi sözlerle ifade etmektedir lakin şu 2012 tarihine kadar sayısız ve türk olmayan müslüman kavimlerde geldi peygamberimizden sonra yani şu oluyor bilip bilmeden kuranın ayetlerinden kafamıza göre şeyler çıkartıyoruz.bundan 3 hafta önce böyle bir konu daha açılmıştı ordada belirtmiştim eğer gerçekren ayetler türkleri işaret ediyorsa bu selçuklu devletinden tut osmanlının son dönemlerine kadar olan müslümanları kapsıyordur. kusura bakmada ayetler senin yada benim neremi hangi halimizi övücek !!!

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye

Raptor_tr

Raptor_tr

Üye
    Konu Sahibi
Lutfen daha fazla konuşmıcam cunki herşeyi açıkladım tüm yorumları okumadan atlamayalım. Bu konu :locked:

BerivanAkagunduz

Üye
Arkadaşlar benim bildiğim ıslamda üstünlük yanlızca takvadadir yani ırkların bir üstünlüğü yoktur elinde olmayan bir şey le üstün olma veya alçak olma pek mantıklı değil hatta hiç mantıklı değil aynı zamanda ayetleri vermişsin fakat onların tefsirine baktın mı bana söyler misin hangi hoca o ayetlerde türkler yüce anlamını çıkartıyor ? Eğer söylediğin gibi bir şey yoksa büyük sorumluluğa girdin altından kalkamazsin ayetleri carpitmaya giriyor yaptığın ...

• Beğen
Tepkiler: 0sıfırcı ve Esendağlı
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Arkadaşlar benim bildiğim ıslamda üstünlük yanlızca takvadadir yani ırkların bir üstünlüğü yoktur elinde olmayan bir şey le üstün olma veya alçak olma pek mantıklı değil hatta hiç mantıklı değil aynı zamanda ayetleri vermişsin fakat onların tefsirine baktın mı bana söyler misin hangi hoca o ayetlerde türkler yüce anlamını çıkartıyor ? Eğer söylediğin gibi bir şey yoksa büyük sorumluluğa girdin altından kalkamazsin ayetleri carpitmaya giriyor yaptığın ...
Aynen kardeşim haklısın,öyle bedavadan üstünlük yok.

FeC!

FeC!

Üye

:oke:

nokia_belle

nokia_belle

Üye
Konu yeri yanlış,uygun bölüm islami yaşam bölümü.

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Şu hadisi duydunuz mu?

Ne Arabın Aceme, ne de Acemin Araba üstünlüğü vardır. Üstünlük Takva iledir.

Yani hiç bir ırkın hiç bir ırka üstünlüğü yoktur. Türkün kanı da asil değildir. Tarihin en büyük yalanıdır bu.

Ben ilkonce insan sonra musluman sonra turkum. Eger turklugunu muslumanlıgından one alan varsa, kafasını ellerinin arasına alıp bir düşünsün.

İnsanlar ırklarıyla gurur duyamaz. Çünkü kendisi seçmedi. Ama Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı oldugum icin mutluyum. Turk denmesinden de mutluyum. Ama bu bana Kurtleri ya da Herhangi milleti ezme ve aşşagılama hakkı vermez.

Milliyetçiligi sevmem. Irkçılık gibi gelir bana hep. Lütfen siz de Milliyetçilik ile ırkçılıgı ayıran ince çizgide durmasını bilin. Ve Turklugu ovmek icin de uydurma hadislere başvurmayın.

Teşekkürler.
@PALA.
İyi oku
Aynı benim yazabileceğim şeyleri
yazmış adam yıllar önce
Mesaj birleştirildi:

Bunu da oku.

PALA.

PALA.

Üye
@PALA.
İyi oku
Aynı benim yazabileceğim şeyleri
yazmış adam yıllar önce
Mesaj birleştirildi:

Bunu da oku.
Boş boş konuşma, neyi okuyacağımı sana soracak değilim. Senin gibi forumda memleketim kürdistan diyen, Türk ve Atatürk düşmanlığı yapan terör sevicilerine anladığın dilden cevap vermeye değmez ama belki kendinize az biraz çeki düzen verirsiniz diye uyarıyorum, ancak uyarıda bir yere kadar, Türküm diyene sataşıyorsunuz.

Türkiye Cumhuriyeti Türk milletinin vatanıdır, ortağı yoktur.

Ayetten hadisten örnek verenlerde bir halt bildiğinden vermemiş, yoldan çıkanın helak olması ve yerine daha hayırlı bir kavim gelmeside doğru uyarıdır, olağan bir şeydir ama kesinlikle Türklere işaret değildir.

Her konuda dinden ayetten delil arayan kişilerin akıl sağlığı bozulmuştur, çünkü Kur'an bilim kitabı değil, Allah'ı ve emirlerini anlatır.

Gelelim yüce Türk milletine, Türk milletinin İslama katkısı Araplardan net şekilde daha çok olmuştur, bunuda görmek isteyen görür. Bizim onlara hiçbir zaman ihtiyacımız olmadığı halde müslümanın müslümana kanı haram olduğu halde ihanete uğramış bir millettir Türk milleti.

Ancak sizin derdiniz Müslümanlık yada eşit insan hakları değil, Türk ve Atatürk düşmanı olduğunuz için size batıyor. Türk milleti dünyada, savaşarak çok sayıda devlet kurmuş ve birçoğu bugün ayaktadır. Diğer ülkeler gibi kimseyi sömürmedik. Utanmadan Türk milletini faşistlikle suçlama cüretini gösteriyorsunuz. Sömürge olsaydık bugün böyle konuşan birisi olmazdın zaten. Türk milleti dünyadaki en kadim 2 milletten birisidir, diğeride Çinlilerdir. Türkler hakkında konuşurken herkes akıllı olacak, o kadar.

Ne mutlu Türküm diyene !

Uyarı: Diğer konulardaki ceza içeren sataşmalarını, başka konularda tekrar devam ettirerek daha büyük kabahatler işlemeye devam ediyorsunuz.

Son düzenleme:
PALA.

PALA.

Üye
Geçmişi karıştırmayalım
Ayrıca ben Türküm niye kürdistan diyim
Gırgırına yazmışımdır
Çok takma
Türk milletinin vatanı hakkında öyle kafanıza göre konuşma hakkınız yok, sizin için gırgır olabilir. Türk milleti ve Atatürk ile sorunu olanlar sataşmadığı, takılmadığı sürece de onlara bile bişey demiyorum, şımarmayın.

Üst Alt