Türkiye'nin Iphone Destekli Dizi & Film Sitesi !

Sponsorlu Bağlantılar

desirezero

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye'nin Iphone Destekli Dizi & Film Sitesi !
Evet arkadaşlar uzun zaman önce başladığım proje niyahet son buldu.Türkiye de diyorum çünkü buna benzer başka bir site göremedim dizi ve film izlemek için çoğu hotfile & rapidshare gibi sitelerden linkler verilmiş.

Ama bu sistem tamamen Online Dizi ve Film izleme fırsatı sunuyor bize.

Kullanımı :

Öncelikle Seçtiğiniz herhangibir dizi yada film adına tıklayın yüklenmesini bekleyin daha sonra alttaki

Butonuna tıkladığınzda gelicek ekranda

Web Adresi :

Tüm Iphone Kullanıcılarına Hayırlı Olsun Diyorum

Hepinize Iyi Seyirler.

Yenilikler

Yeni Sunucuya Geçilldi

Sonunda Çalışmalarımız Sona Erdi... İşte Mobil Versiyon !

Tüm Arşiv Güncellenmiştir.

Yerli Dizi
Yabancı Dizi
Çizgi Film
TV Showları ve
Filmler Eklenmektedir.

Arşivi daha da genişletip siteyi geliştirmeye çalışıyorum.Bu konuda destek olan tüm arkadaşlara teşekkürler.

Daha Geniş bir arşiv için lütfen isteklerinizi konu altından yada pm ile arama yaptıkdan sonra bildiriniz..

Bir Yenilik daha idizi.net kullanıcıları için bir arkaplan oluşturduk beğenen arkadaşlar konu altına resimleriyle birlikde yorumlarını ekleyebilirler.

Lütfen izlediğiniz dizilerin altına yorum bırakmayı unutmayınız.

Iyi Seyiler

• Beğen
Tepkiler: mirkan77, ediyukav881, aydoganfb ve 1 kişi daha

KRAL-CH

Üye
meraba ben sayfayi ilk actigimda izleyebildim ama sonrasinda iphone ile izle ikonu bir daha cikmadi neden olabilir acaba

ungood20

ungood20

Üye
güzelde ipod alıcam ama izlemem böyle
3g ve 2gl er izlesin ; )

desirezero

Üye
    Konu Sahibi
meraba ben sayfayi ilk actigimda izleyebildim ama sonrasinda iphone ile izle ikonu bir daha cikmadi neden olabilir acaba

Gün içerisinde ufak çaplı bakım çalışmaları yapıyoruz.En fazla 5dk sürüyor bunlar.Ona denk geldiniz sanıyorum.İzleyemediğiniz sorun olan bölümleri lütfen bildiriniz.

Ayrıca Dizilere yorum yapmayı unutmayan arkadaşlara çok teşekkürler.

İyi Seyirler Dilerim

fnldstntn

Üye
Sadece I phone a mi uyumlu mesela nokia n97 ile izleyemezmiyim?

desirezero

Üye
    Konu Sahibi
Sadece I phone a mi uyumlu mesela nokia n97 ile izleyemezmiyim?

Iphone ve Android telefonlar için kullanılan özel bir tasarımı var.Bunun dışında .mp4 destekli tüm telefonlar için geçerli film ve dizi izleme sitemiz.Buraya sonucunu yazarsanız sevinirim.Iyi Seyirler..

kolpacinoss

Üye
ellerinize,emeğinize sağlık...

eridem

Üye
çok güzel bir site yapanların eline sağlık

curso

Üye
Güzel siteye benziyo bakalım..

atakax

atakax

Üye
movie could not be played hatası alıyorum hangi filmi yada diziyi izlemeye çalsıtıysam iphone 3g kullanıcıyım

fatih9sekiz

Üye
slmlar bende girdim iphone ile izle diyorum ama > video oynatılamıyor 4 kere farklı dizilerde denedim diyor iphone 3g ile

schnellmajestic

schnellmajestic

Üye
samsung wave oluyor

mirbaha16

Üye
Video oynatılamadı diyor??

emmosh

Üye
:(:(:( malesef izleyemedim oysaki ne çok sevinmiştim :( ... film oynatılamıyor uyarısı verdi :(

kemal21

kemal21

Üye
Merhaba ben fringe dizisini izlemeye çalıştığımda iphone ile izle yazısını bulamıyorum

mirkan77

Üye
kardeşim harika bi site ya sonuna kadar dewam ettt mükemmelsinnn

omayra_izmir

omayra_izmir

Üye
emeğinize sağlık henüz izlemedim ama galiba çalışır deneyip görücez:-)

Abdurrahaman

Üye
Emeğe saglık diyeceğim ama iki gündür girip çıkıyorum siteye henüz çalışan birsey göremedim
En azından düşünce guzel

By.wanted

Üye
Arkadaslar ben iphonedeyim soru isaretine tikliyorum olmuo biri bana yardim edebilirmi

Deadking123

Üye
Bende kullanimi diye yazdiginiz aciklama bolumu soru isaretleri gozukuyo yani film falan yok yardimci olursaniz sevinirim iphone 3g s kullaniyorum

Üst Alt