türkiyenin en güzel kızları nerde??

Sponsorlu Bağlantılar

Revengeful

Emekli Yönetici
çevremde

Mau5Trap

Mau5Trap

Üye
Konuyla alakalı değilde avatarındaki tiesto resmi dikkatimi çekti.Trance dinliyomusun :naughty::naughty:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
İzmirdir o İzmir :ehe

Şehriyar

Şehriyar

Üye
bizim evde :ehe

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
'Lorelai

'Lorelai

Üye
Herkes İzmir diyor ama bence İzmir'in kızları o kadar da güzel değil :hmmm Tamam güzelleri var her ilde olduğu gibi ama aşırı bir güzellik yok :D

• Beğen
Tepkiler: ozzytaste ve Tuba.Erva
greenmile

greenmile

Üye
genelleme yaptık ona bakalırsa 2.sınıf dünya ülkelerinde de güzeller var yani

'Lorelai

'Lorelai

Üye
Genellemeye girecek kadar güzel yok diyorum ben :)

Necmati

Necmati

Üye
izmir Forever <3

fow

fow

Üye
    Konu Sahibi
Konuyla alakalı değilde avatarındaki tiesto resmi dikkatimi çekti.Trance dinliyomusun :naughty::naughty:

trance vazgecılmezım...sadece tiesto degıl hepsını dınlerım

----------Eklendi @ 12:45:22 ---------- Yazıldı @ 12:43:40 ----------

Herkes İzmir diyor ama bence İzmir'in kızları o kadar da güzel değil :hmmm Tamam güzelleri var her ilde olduğu gibi ama aşırı bir güzellik yok :D

valla katılmamak elde degıl...katılıyorum size:alkis

enginzz

enginzz

Üye
en güzel kızlae ızmır ve ıstanbulda

• Beğen
Tepkiler: pelın_

pelın_

en güzel kızlae ızmır ve ıstanbulda
bende ızmır demiştım ama şimdı fıkır degıstırıyorum ve istanbul dıyorum
okadar ınsan varkı heryerden gelmış bu ıstanbulda ne geniş ya herkesı olıyo:)

jigsaw_54

Üye
her yerde vardır hacı olay sende biter çok gezersen çok görürsün yoksa rusyaya gidip evden çıkmazsan sonrada abartıolar hiç güzel kız yok dersen olmaz orası senin hatan işte çok gez dolaş görürsün bide tabii zevk meselesi güzellik görecelidir:oke:

türkiyenin en güzel kızları nerde bilemem ama bizim sınıfın kızları çok kötü bea :(

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
karadeniz kızlarını tek geçerim :D

----------Eklendi @ 22:08:53 ---------- Yazıldı @ 22:08:33 ----------

karadeniz kızlarını tek geçerim :D (ben hariç) :D

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Afyon'da kanımca.

_K@YIP_

_K@YIP_

Üye
Izmir

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
arkadaslar sadece merak ettım...yazdım google a ızmır ıstanbul ankara bursa cıktı...kafam karıstı...ama antakyanın kızlarını görmemiş galıba bu arkadaslar...izmırede gıttım ıstanbulada bursayada ankarayada....ankaranın yerlısı çırkın kımse alınmasın gercek bu...ızmırın kızları guzel ama gel gelelım huyu guzel olan varsa solesın burunlarında kıl aldırmazlar...ıstanbul da aynen öle...gelin bide antakyanın kzılarını görun sadece guzellıklerıne degıl hörmet hızmet ve sıcak kanlılıklarına da bayılacaksınız...ha hatırlatma ben antaklayı degılım anteplıyım antepte guzel kız hiç yok...hatta kız yok...bılmıyorum sız ne dusunuyosunuz...marka gıyerek şuranı buranı acarak guzel kız olunmuyor...gidin görün...

hepsi benim yanımda :naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty::naughty:

blackeaglexx

blackeaglexx

Üye
izmir :)

Üst Alt