türkiyenin en güzel kızları nerde??

Sponsorlu Bağlantılar

enginzz

enginzz

Üye
ben cok rızelı gordum

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
evet cok belli oluyobenim yazdklarim hakkinda yorumda bulunmazsanz sevinirim.herkes anladi az cok espriyi.sizin rizeliler hakkinda muhabbeti dkkate bile almadm oyuzden.sizde bu konuda yazdiklarimi gormezden gelip dikkate almazsaniz sevinirim:)

enginzz

enginzz

Üye
walal dıkkate alınacak yorumlarsa alınır nese uzatmaya gerek yok bosverım

greenmile

greenmile

Üye
rizeyi seviyoruz :)

• Beğen
Tepkiler: Tuba.Erva
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
dogru alinacaksa alinir.almadysam alinmayacak yorumlardir
tesekkur ederim

enginzz

enginzz

Üye
rızeye lafımz yok zaten guzel yer konuya gore yorum yapıoruz

Necmati

Necmati

Üye
Ne Mutlu Rizeliye

• Beğen
fow

fow

Üye
    Konu Sahibi
rize şu anda amasra dan sonra gezmek ıstedıgım yerlerın basında gelıyor...rizeye laf yok...

konumuza gelırsek guzellerımızın nerde oldugunu bile daha bılmıyoruz...galıba güzelımız yok :)

• Beğen
Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
rize şu anda amasra dan sonra gezmek ıstedıgım yerlerın basında gelıyor...rizeye laf yok...

konumuza gelırsek guzellerımızın nerde oldugunu bile daha bılmıyoruz...galıba güzelımız yok :)

:ehe

Revengeful

Emekli Yönetici

forumda rizeli bir kız var ya o güzel aslında

• Beğen

Silinen Üye 2149105

Kapalı Hesap
noluyo rizeli :D

fow

fow

Üye
    Konu Sahibi
anlasıldı baya ısrar var tuba çok guzel olmalısın rızelı olmandan kaynaklanıyor galıba buda :)

hepımız rızelıyız

lolaman

lolaman

Üye
şu an hepsi benim yanımda :D

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
anlasıldı baya ısrar var tuba çok guzel olmalısın rızelı olmandan kaynaklanıyor galıba buda :) hepımız rızelıyız
tesekkur ederim:D yok cok guzel deglm ama crkinde degilim:Dsadece herkes ist izmir antalya derken .yasadgm ilin hakkini yedrtmedm okadar.d

fow

fow

Üye
    Konu Sahibi
dogru söluyosun da işte dogru soleyenıde 9 koyden kovuyorlar...mesela bende antakyanın kızları gıbı gormedım dıyorum ama kımse ınanmıyor gıdın bakın hatay kızlarına :)

Tuba.Erva

Tuba.Erva

Üye
yorum yok:D

Revengeful

Emekli Yönetici
:hmmm

Üst Alt