Türkiyede Yok!!! Cep Telefonu Teleskobu!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kreabator

Üye
    Konu Sahibi
Türkiyede Yok!!! Cep Telefonu Teleskobu!!!
Hep cep telefonlarının ve fotoğraf makinalarının yeteri kadar zoom yapmadığını görürüz.Çok iyi dijital makinalarda bile 5x zoom'dan fazlasını yakınlaştırmaz.Oysa bizim çekmek istediğimiz poz çok çok uzakta öylece duruyordur...

İşte size yepyeni bir ürün !!! CEP TELEFONU TELESKOBU . Her türlü kameralı telefona ve digital fotoğraf makinalarına takılabilen bu teleskopla 8x zoom yapabiliyorsunuz. Yurtdışı satış fiyatı 25£ ile 40 £ arasında değişen ve şu anda Türkiye'de satışta olmayan bu ürüne ilk siz sahip olacaksınız!!!

Kutu İçeriği:

8x lens Boyut: 34.70mm Telefona Takma Aparatı - Askı ipi - Özel silme bezi

Perakende Satış Fiyatı : 39 TL

Not:Toptan alımlar için lütfen cep telefonu numaranızı özel mesaj yoluyla veya mail yoluyla gönderiniz.

[email protected]

rapege

rapege

Üye
hangi cep telefonlarına uyumlu

HardScore

Üye
iphone ye oluyormu bu oluyorsu alıcam ama biraz indirim yaparmısın 35 yada 30 a verirmisin .

Kreabator

Üye
    Konu Sahibi
İphone'a oluyor.Dediğim gibi kameralı telefonların tamamına uyumlu.Dijital Fotoğraf makinalarına da uyumlu.Forumda ilk sipariş verene 35TL yapıyorum.0541 961 00 20 no'lu telefondan ulaşabilirsiniz.Çaldırın ben ararım :))

rapege

rapege

Üye
yarış başladı hadi bol şans :D

jigsaw_54

Üye
lütfen yanlış bilgilendirmeyelim Türkiye de bunun aynısından çok gördüm büyük alış-veriş merkezlerinde de defalarca satışa sunuldu...hayırlı satışlar dilerim

Kreabator

Üye
    Konu Sahibi
Valla dostum ben görmedim daha önce o yüzden bu şekilde yazdım.Ama gördüm diyorsan doğrudur bilmiyordum ben.Bu arada dün beni bir arkadaş aramıştı sipariş vermişti,adreside özel mesaj yoluyla gönderecekti ama göndermemiş.Ya vazgeçti ya unuttu bilmiyorum.Bu durumda hala ilk sipariş verene indirim geçerli...

kosezade

kosezade

Üye
abi gittigidiyor ve sahibinden .com'da var yanlışım varsa düzelt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt