bilerek dedim.. ne alaka:hmmm
arslansem Üye TEM'de seyreden araçtaki 5 kişinin radyoda oynak şarkı çalınca aracı sağa çekerek otoyolda göbek atmaya başlaması ve 3'ünün ayrı ayrı araçların çarpması sonucu ölümü. (Adapazarı-Hendek) Bizim burası
TEM'de seyreden araçtaki 5 kişinin radyoda oynak şarkı çalınca aracı sağa çekerek otoyolda göbek atmaya başlaması ve 3'ünün ayrı ayrı araçların çarpması sonucu ölümü. (Adapazarı-Hendek) Bizim burası
yalan_hayat Üye zaza' Alıntı: sistem hatası: efendm i' si eksik sistem algılayamadı! lütfen aynı hatayı tekrarlamamak için: türkçe müşteri hizmetlerini arayın Genişletmek için tıkla ... ben böyle yazıyorum yazıları ama
zaza' Alıntı: sistem hatası: efendm i' si eksik sistem algılayamadı! lütfen aynı hatayı tekrarlamamak için: türkçe müşteri hizmetlerini arayın Genişletmek için tıkla ... ben böyle yazıyorum yazıları ama
Necmati Üye arslansem' Alıntı: TEM'de seyreden araçtaki 5 kişinin radyoda oynak şarkı çalınca aracı sağa çekerek otoyolda göbek atmaya başlaması ve 3'ünün ayrı ayrı araçların çarpması sonucu ölümü. (Adapazarı-Hendek) Bizim burası Genişletmek için tıkla ... Bizim Mekan diyon yanii
arslansem' Alıntı: TEM'de seyreden araçtaki 5 kişinin radyoda oynak şarkı çalınca aracı sağa çekerek otoyolda göbek atmaya başlaması ve 3'ünün ayrı ayrı araçların çarpması sonucu ölümü. (Adapazarı-Hendek) Bizim burası Genişletmek için tıkla ... Bizim Mekan diyon yanii
konyarapp Üye 5. Mühendisin kontrol için geminin buhar kazanına girdiği sırada bundan habersiz bir gemi personelinin kapağı kapatması ve geminin sefere çıkmasıyla mühendisin ölümü. (Kocaeli) bu mühendisin yerinde kendinizin oldugunu düşünsenize 8.olayda çok şaşırtıcı o anda pres çalışsa adamı jiletle kazırlar presten :S ama gerek kalmamış zaten kavrularak ölmüş (Allah rahmet eylesin )
5. Mühendisin kontrol için geminin buhar kazanına girdiği sırada bundan habersiz bir gemi personelinin kapağı kapatması ve geminin sefere çıkmasıyla mühendisin ölümü. (Kocaeli) bu mühendisin yerinde kendinizin oldugunu düşünsenize 8.olayda çok şaşırtıcı o anda pres çalışsa adamı jiletle kazırlar presten :S ama gerek kalmamış zaten kavrularak ölmüş (Allah rahmet eylesin )
ka'in Üye zaten bütün ilginç rekorları türkiye kırar burası türkiye kırarızda yaparızda ne var yani ama çok ta severiz.
zaten bütün ilginç rekorları türkiye kırar burası türkiye kırarızda yaparızda ne var yani ama çok ta severiz.