Türkiyede ilk LG kp500 cookie tema atma anlatımı

Sponsorlu Bağlantılar

fodder

fodder

Üye
    Konu Sahibi
Türkiyede ilk LG kp500 cookie tema atma anlatımı
arkadaşlar ben basaramadım sonunda hata ile karsılastım inşallah sizyaparsınız önceikle anlatımı argo kelimeler ile yaptıklarından ceviri cat pat oldu iyi şanslar

lg kp500 cooki tema yükleme %70 aşama

Adım 1: Müşteri bölümü alın​

Telefonunuzu kapatın​

KP500-Utils-EN "Seçeneğini seçin D" ye basın Sonra, \\ \ USB1, yazın enter yapın ardından sn-paketi dosyasının adresini, bu nedenle, örneğin C: \ KP500flb (bu dosya için) Sonra, "CUST_THEME" yazın​

Sürecin sonunda, bu KP500 of klasöründe iki dosya-Utils vardır Büyük uzantısı olarak Büyük dosyaları çıkarın Sizin Müşteri bölümünün bir yedek olun uzantı () olmadan​

2 Adım:Müşteri bölüm ve değiştirmek
C üzerinde Müşteri bölüm: \ WinImage ve bu dosyayı açın "Tamam" ı tıklayın Fırsatları ve başında LGAPP yılında \ DMF gidin Tüm dosyaları siliniz​

Yükleme bu dosyaları Basıncı azaltmak arşivi, tüm klasörleri ve klasör "DMF gördüğünüz dosya kopyalalım" ve "DMF" WinImage klasörünün üzerine yapıştırın "Evet" i tıklayın Kaydet (Ctrl + S)

Adım 3: Müşteri olarak gönderin​

Açık KP500-Utils-EN "Seçeneğini seçin C" Sonra \ \ \ USB1, sonra, C​

\ KP500flb, sonra C: \ CUST_THEME Yaklaşık 5 dakika bekleyin​

Müşteri varsayılan bir yedek göndermek Eski tema geri yüklemek için​

Pek çok hata's:
- Hayır aletler​

- Hayır AZERTY​

- Siyah Ekranlar

- Siyah simgeleri

Eski temanın - Birçok izleri () paneli çizmek​

Şimdi DFM dosyasını indirmek:

KP500-UTİLS-EN indirmek için tıkla:
rarpas:fodder
aslında pradadan yola çıkılmıs bir mdos programıdır

Arkadaşlar bu kadar çeviri yapbildim belli bir yere kadar yapabiliyorum daha sonra gerisini getiremiyorum uğraşın eğer yapabilrseniz harika olur KP500 gibi telefonlara programla yükleme yapılabiliyor benden bu kadar

• Beğen
Tepkiler: gkhn7223, @@has@@, eikiyüzellibir ve 5 diğerleri

bade.crazy

Üye
herşey silinmiş hiç bişey anlaşılmıyorrrrrrrrr........

chaqdash

Üye
lg cookie daha almadım ama haftaya alıcam da böyle bir sorunu mu var ? tema yüklenmiyor mu ?

SWFT

SWFT

Üye
Lan olım senı okutan hoca kım? Hangı sıteden caldında cewırdın bunları... Ne anlıyosun kı sen bunlardan.
Telefonu cokertmekten baska neye yarar bu turkıyede ılk mıs... Senı cınden gonderdıler la cakmamısın sen nesın adam ol aklını alırım! Kendın bıle bılmedın seyıde mıllete yazma.

xpanded

Üye
Abı sende olmaıyaydın hapı yutmushtum cok cok tessekurlerr

boklum

Üye
yapamadım

maho237

Üye
xpanded ne saçmalıyorsun olum oluyor işte sen ne anlıyorsun daha

tolga6114

Üye
beyler ben başka bi programla atmayı başardım ancak 3 tane tema var şimdilik

xarlw

Üye
o nasıl oldu?
nasıl ve neyle atabildin temayı?
bende yaklaşık 3,5 aydır kp500 var aynı temadan çook sıkıldım ama birşey de anlamıyorum şu anlatımlardan ^^ :D

eikiyüzellibir

eikiyüzellibir

Üye
Resimlerde gözükmüyor zaten.. ama paylaşım için Teşekkürler.. Bende atmak istiyorum ya teması kötü .(

mburak12345

Üye
senin anlatacağın şeyinde seninde Allah belasını versin birşey yapacaksınız madem adam gibi yapın ne lan bu!

onlyno

Üye
bune yaa

Üst Alt