fodder
Üye
Türkiyede ilk LG kp500 cookie tema atma anlatımı
arkadaşlar ben basaramadım sonunda hata ile karsılastım inşallah sizyaparsınız önceikle anlatımı argo kelimeler ile yaptıklarından ceviri cat pat oldu iyi şanslar
lg kp500 cooki tema yükleme %70 aşama
2 Adım:Müşteri bölüm ve değiştirmek
C üzerinde Müşteri bölüm: \ WinImage ve bu dosyayı açın "Tamam" ı tıklayın Fırsatları ve başında LGAPP yılında \ DMF gidin Tüm dosyaları siliniz
aslında pradadan yola çıkılmıs bir mdos programıdır
Arkadaşlar bu kadar çeviri yapbildim belli bir yere kadar yapabiliyorum daha sonra gerisini getiremiyorum uğraşın eğer yapabilrseniz harika olur KP500 gibi telefonlara programla yükleme yapılabiliyor benden bu kadar
lg kp500 cooki tema yükleme %70 aşama
Adım 1: Müşteri bölümü alın
Telefonunuzu kapatın
KP500-Utils-EN "Seçeneğini seçin D" ye basın Sonra, \\ \ USB1, yazın enter yapın ardından sn-paketi dosyasının adresini, bu nedenle, örneğin C: \ KP500flb (bu dosya için) Sonra, "CUST_THEME" yazın
Sürecin sonunda, bu KP500 of klasöründe iki dosya-Utils vardır Büyük uzantısı olarak Büyük dosyaları çıkarın Sizin Müşteri bölümünün bir yedek olun uzantı () olmadan
2 Adım:Müşteri bölüm ve değiştirmek
C üzerinde Müşteri bölüm: \ WinImage ve bu dosyayı açın "Tamam" ı tıklayın Fırsatları ve başında LGAPP yılında \ DMF gidin Tüm dosyaları siliniz
Yükleme bu dosyaları Basıncı azaltmak arşivi, tüm klasörleri ve klasör "DMF gördüğünüz dosya kopyalalım" ve "DMF" WinImage klasörünün üzerine yapıştırın "Evet" i tıklayın Kaydet (Ctrl + S)
Adım 3: Müşteri olarak gönderin
Adım 3: Müşteri olarak gönderin
Açık KP500-Utils-EN "Seçeneğini seçin C" Sonra \ \ \ USB1, sonra, C
\ KP500flb, sonra C: \ CUST_THEME Yaklaşık 5 dakika bekleyin
Müşteri varsayılan bir yedek göndermek Eski tema geri yüklemek için
Pek çok hata's:
- Hayır aletler
- Hayır AZERTY
- Siyah Ekranlar
- Siyah simgeleri
Eski temanın - Birçok izleri () paneli çizmek
Şimdi DFM dosyasını indirmek:
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
KP500-UTİLS-EN indirmek için tıkla:
rarpas:fodder
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aslında pradadan yola çıkılmıs bir mdos programıdır
Arkadaşlar bu kadar çeviri yapbildim belli bir yere kadar yapabiliyorum daha sonra gerisini getiremiyorum uğraşın eğer yapabilrseniz harika olur KP500 gibi telefonlara programla yükleme yapılabiliyor benden bu kadar