coply123
Üye
-
Konu Sahibi
-
Others Clups da söylediğiniz takımlar herhalde olcak adı üstünde "Others",BJK de sivok olcak ama yedek yapabilirimOther Clubs yerinde Avrupa Takımları olacak mı? Ajax ,Psv ,Monaco,Zenit , Anderlecht , Shalkea 04 , Bayern Leverkusen , Twente , Marsilya , PSG vb. Birde demoda BJK'de Tomas Sivok yoktu yenisinde olcak mı?
Malesef o kadar zamanım yokBu oyunu yapsan 240x320?
320x240 yaptığın .png .gif ve diğer dosyaları 240x320'ye aktar. zamanını almaz ve daha çok kişi beğenir.
Keşke dediğin gibi olsa kardeşim320x240 yaptığın .png .gif ve diğer dosyaları 240x320'ye aktar. zamanını almaz ve daha çok kişi beğenir.
Yannız ben Konamide çalışmıyorum o kadarını yapamamMenu'ye Transfer menüsü ekleyebilirmisin... ?
- - - Eklendi - - -
Oyun Tam olarak ne zaman sunulacak
evet sadece transferler kaldı görsel özellikleri bittiNasl olursa olsun yyaaa oyun bil gelsinde sn şuan Transfer sezonun tamamen bitmesini bekliyorsun demi oyn normalde bitti .. Demi
1 Saniye filan çıkıyo iyi böleGol sırasında ercan tanerın resmını kaldır yav kötü duruyo
320x240 modundan hemen sonra çıkar.240*320 ne zaman çıkar bide bilgisayardan indirme önerisi için teşekkürler
hahHAHAHA onu paintten yazdım anlamanız için oyunda değil yaniYaaa şu not:BJK-GS maçı yazısı falan olmasın oynda haa
o malesef olamazBence yapabilirsen maç yapan takımları temsil eden şeyin resmini tribünlere yerleştirebilirsin.örneğin bjk tribününe kartal gs tribününe aslan resmi
ben değil konami yaptı anlamsızlığı çünki pese ilk onlar stad koydular o stadlarlarda Santiago bernabue filan vardı tek zemin olduğu halde koymuşlardıOyuna takımların stadları eklemen anlamsız zaten dışını goremıyozTek zemın
Bırde Trabzon sporun gucu GALATASARAY'dan yuksek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?