Telefona rom atmadan telefonundan bir tat alamazsın zaten. Ayrıca servislik bir sorun olduğunda eski orjinal romunu yükleyip dönderebilirsin. Cihaz hiç açılmasa ekrana götündü gelmese hatta ekranı kırılsa bile bile yinede rom (yada eski rom) yükleyebilirsin.
kardeş romu attım hızlandı farkettim ama okadar ahım şahımda bişey gelmedi daha sonra bide launcher proğramını attım çok feci hızlandı yağ gibi kayıyo resmen menü inanılmaz süper göründü gözüme ama çok süper oldu gerçekten.fakat bi sorun oldu şarjı çok çabuk bitiyo bunu anlamadım diyoduunuz şarjı çok az gidiyo feln bende öyle bişey olmuyo çok hızlı bitiyo.yüklediğim launcher proğ.dan olabilirmi sizce bi yardım edin bu şarjada bi çözüm yolu varmı????
kardeş romu attım hızlandı farkettim ama okadar ahım şahımda bişey gelmedi daha sonra bide launcher proğramını attım çok feci hızlandı yağ gibi kayıyo resmen menü inanılmaz süper göründü gözüme ama çok süper oldu gerçekten.fakat bi sorun oldu şarjı çok çabuk bitiyo bunu anlamadım diyoduunuz şarjı çok az gidiyo feln bende öyle bişey olmuyo çok hızlı bitiyo.yüklediğim launcher proğ.dan olabilirmi sizce bi yardım edin bu şarjada bi çözüm yolu varmı????
burayı sürekli takip et, romun versiyonları sürekli kendini güncelliyor. Bu rom daha stabil sürüm olarak çıkmadı, hatalarından arınarak her geçen gün yeni versiyon olarak karşımıza çıkıyor. Bu konudaki ile en son çıkan arasında baya versiyon oldu. şu an v13 var onu indirip eskisi gibi kurucaksın. Batarya olayı bende normal, fazla oyun oynamam, müzik dinlemem, internete girerim oda normal gidiyor.
bendekide galiba v13 galiba dediğim gibi tek sıkıntı batarya ona bi çözüm varmı diye sordum mesela oyun vs.oynayınca çok hızlı bi şekilde bitiyo şarjı anlamadım gitti...
s/update-cm-7.1.0-SelfKANG7-2-OptimusBlack-signed.zip
hocam buna tıkladığımda 404. That’s an error.The requested URL /files/update-cm-7.1.0-SelfKANG7-2-OptimusBlack-signed.zip was not found on this server.That’s all we know.