Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
HaberTürkiye note 2 ler için 4.3 iptal
Sponsorlu Bağlantılar
mcnpl4
Üye
sistem bellegini de hesaba katinca yine 10 gb kaliyor. sistem bellegi kismini kullanamiyorsun sanirim. kayit yeri menusu roma gore degisik gosteriyor olabilir
Anil-D
Üye
orjinal hocam
mcnpl4
Üye
farkli ulkelerin romlaridir diye dusundum custom olarak degil
Anil-D
Üye
valla orjinal takiliyoz su knox veleti cikti cikali
BurakTura
Üye
ya iyi guzel yaptimda group playde video paylasma yok... bunu nasil yapabilirim acaba ?
Merhaba
samsung servisten bir yetkili; şuan yayınlanan ülkeler dışında artık güncelleştirme verilmeyeceğini, boşuna beklemememiz gerektiğini söyledi.
Samsung un şu an ki akıl almaz ve müşterilerini yok sayan tavrı da bunu kanıtlar nitelikte.
sen facebook sayfasından mı sordun ? facebook sayfasındaki herifler daha android ne onu bile bilmiyor millete kopyala yapıştır cevap yazan artist zübbenin teki hepsi. samsung müşteri hizmetlerini arayınca diyorlar işte şuan dağıtımda diye. facebook sayfasındaki veletlerin dünyadan haberi yok
wifi direct olayini bilmiyorum deniyorum simdiwifi directi baglayinca o videonun sol tarafinda olan screen miroring baglantisi olmuyor yani wifi direct bagliyken screen miroring kullanilmaz tarzinda birsey diyor...
wifi direct olayini bilmiyorum deniyorum simdiwifi directi baglayinca o videonun sol tarafinda olan screen miroring baglantisi olmuyor yani wifi direct bagliyken screen miroring kullanilmaz tarzinda birsey diyor...