Haber Türkiye note 2 ler için 4.3 iptal

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
sistem bellegini de hesaba katinca yine 10 gb kaliyor. sistem bellegi kismini kullanamiyorsun sanirim. kayit yeri menusu roma gore degisik gosteriyor olabilir

Anil-D

Anil-D

Üye
orjinal hocam

mcnpl4

mcnpl4

Üye
farkli ulkelerin romlaridir diye dusundum custom olarak degil

Anil-D

Anil-D

Üye
valla orjinal takiliyoz su knox veleti cikti cikali

BurakTura

BurakTura

Üye
ya iyi guzel yaptimda :D group playde video paylasma yok... bunu nasil yapabilirim acaba ?

Anil-D

Anil-D

Üye
hocam valla hic kullanmadigim icin bilemiyorum

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Senyor Keş

Senyor Keş

Kapalı Hesap
Merhaba
samsung servisten bir yetkili; şuan yayınlanan ülkeler dışında artık güncelleştirme verilmeyeceğini, boşuna beklemememiz gerektiğini söyledi.
Samsung un şu an ki akıl almaz ve müşterilerini yok sayan tavrı da bunu kanıtlar nitelikte.

Bu konuda kesin bilgisi olan arkadaşlar var mı?

sen facebook sayfasından mı sordun ? facebook sayfasındaki herifler daha android ne onu bile bilmiyor millete kopyala yapıştır cevap yazan artist zübbenin teki hepsi. samsung müşteri hizmetlerini arayınca diyorlar işte şuan dağıtımda diye. facebook sayfasındaki veletlerin dünyadan haberi yok

BurakTura

BurakTura

Üye
wifi direct in iki cihazda da açık olması lazım kontrol ettin mi ben kullanabiliyorum TV de
wifi direct olayini bilmiyorum deniyorum simdiwifi directi baglayinca o videonun sol tarafinda olan screen miroring baglantisi olmuyor yani wifi direct bagliyken screen miroring kullanilmaz tarzinda birsey diyor...

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
wifi direct olayini bilmiyorum deniyorum simdiwifi directi baglayinca o videonun sol tarafinda olan screen miroring baglantisi olmuyor yani wifi direct bagliyken screen miroring kullanilmaz tarzinda birsey diyor...
Sadece 2 cihazda da wifi direkti açın bağlamayın video izlerken sol köşedeki icona tıklayın wifi direk cihazı görünür o sırada bağlanın

theeternal

theeternal

Üye
yok yok kontrol edın sız her saat başı :D vericekler

Anil-D

Anil-D

Üye
cikmaz ayin son perşembesi aliyoz

Üst Alt