Haber Türkiye note 2 ler için 4.3 iptal

Sponsorlu Bağlantılar

BurakTura

BurakTura

Üye
:D est ben kaldırmıyorum devredışı bırakıyorum sadece o zaman çalışıp ram yemiyor zaten. Yani sistem uygulamalrı ve daha fazlası geri gelecek :D
normal bildiğimiz rom atma gibi odin'den atıcam dimi ? ancora.ops'u seçicem sonra dosyayı seçicem telefon download mod yüklüycem gidicek dimi ? :D her hangi bir ek işlem yapmıycam

Anil-D

Anil-D

Üye
hocam yapamiyorsaniz abdurcanmk teamden yapabilirmi?

Anil-D

Anil-D

Üye
Benim pcm olsa ben yaparim suan evde değilim kusura bakmayin

codblackops2

codblackops2

Üye
2 aydır kullanıyon banada yardım etsene birazcık :D
abdurcanmk gitti rom'u atmaya yardım edecek kimse kalmadı
Onun paylastigi bi link vardi googledriveden ordan indircen telefonu download moda alcan odin de gerekli islemleri yapip pda kısmına koycan sonra flashlayacajsin..internette birsuru anlatim var nesini anlatayim :D

BurakTura

BurakTura

Üye
Onun paylastigi bi link vardi googledriveden ordan indircen telefonu download moda alcan odin de gerekli islemleri yapip pda kısmına koycan sonra flashlayacajsin..internette birsuru anlatim var nesini anlatayim :D
internetin kafasını yiyim kafamı karıştırdı. odinin sürümleri telefonlara göre değişiyor mu ? atıyorum benim odinin sürümü 4.4 mü ne bu benim note2 ye olmaz mı ? vede ancora.ops kullanan falan yok anlatımlarda baya karışık birisi böyle birisi şöyle kafamı öptüler

codblackops2

codblackops2

Üye
internetin kafasını yiyim kafamı karıştırdı. odinin sürümleri telefonlara göre değişiyor mu ? atıyorum benim odinin sürümü 4.4 mü ne bu benim note2 ye olmaz mı ? vede ancora.ops kullanan falan yok anlatımlarda baya karışık birisi böyle birisi şöyle kafamı öptüler
Ben odin v3.07 kullandim kafan kariscak ne var ki..dosyayi indircen odinde bi tane isarerli kutucuk var onu kaldircan sonra pdaya dosyayi yerlestirip flash diceksin yani bu kadar :hmmm

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
Pc de değilim şimdi tapatalktayım ama basit rom indi ise geriye pek bişi kalmamış zaten :D

BurakTura

BurakTura

Üye
Pc de değilim şimdi tapatalktayım ama basit rom indi ise geriye pek bişi kalmamış zaten :D
:D kurdum kurdum iyi güzel ama 4 sayfa uygulama oldu yav :D 2 sayfa uygulamam vardı benim ne güzel azcık azcık

BurakTura

BurakTura

Üye
Anil-D

Anil-D

Üye
nasil

abdurrahmancam

abdurrahmancam

Üye
bu şekilde olmuş

• Beğen