fasume8484
Üye
-
Konu Sahibi
-
haklısın ancak zamanında galaxy ace için bir çok ülkeye 2.3.6 sürümü yanınlanıpta Türkiye için cihazların 2.3.3 sürümünde bırakıldığını unutmamak gerekir. Ben artık samsungtan herşeyi beklerimBaşka ülkelere dagilan yasal firm. size gelmiyecek diyen teknik servis elemanina,ne ictigini sormak isterdim ciddi ciddi
boş konuşuyolar ben samsung türkiyeye haftada bir note2 4.3???? falan yazıyorum hep çok yakın çok yakında başka bişey yok
Bana verdikleri cevapta bu şekilde bunlar kendi içinde çelişki yaşıyor.
Yalan mı oldu bizim güncellemeLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Canlı Destek için.
_____
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Mail atmak için.
bende düşünüyorum ama 2 aydır samsung Türkiye ekibi yakında diyip duruyor ve bugün 3 ülkeye 4.1.2 daha yeni çıkmış bizim durum da vahim sanırımYalan mı oldu bizim güncellemeama ben geleceğini düşünüyorum.
Teşekkürler hocam.Mağazadan moře localés indirin türkçe oluyor hocam
umarım geç kalıp sinir bozmazlarbende sordum guncelllemeleri tetikleyin en kisa zamanda vericez diyolar
ya gecen pazarteside ayni seyi söylediler twitterdan yalan yaumarım geç kalıp sinir bozmazlar
1 yıllık güncellemeyi yeni alan mı var ya yuhh one abi kanım dondu 4.1.2 için dua edicez herhalde 4.3 gelecek te 4.4.2 verecekler ha seneye seneyebende düşünüyorum ama 2 aydır samsung Türkiye ekibi yakında diyip duruyor ve bugün 3 ülkeye 4.1.2 daha yeni çıkmış bizim durum da vahim sanırımŞayet ben Sri lanka sürümünü kurmayı düşünüyorum en güncel sürüm diye ama tr dil yoktur kesin
Bende görünce şok oldum daha 4.1.2yi yeni alan ülkeler gördüm :-D1 yıllık güncellemeyi yeni alan mı var ya yuhh one abi kanım dondu 4.1.2 için dua edicez herhalde 4.3 gelecek te 4.4.2 verecekler ha seneye seneye
ben normal takılırımBende görünce şok oldum daha 4.1.2yi yeni alan ülkeler gördüm :-D4.4.2 ne zamana gelir bilmem ama çıkan ilk ülkede odin ile kurarım yine beklemem :-D
Bana verdikleri cevapta bu şekilde bunlar kendi içinde çelişki yaşıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?