amerika maçında gördükOyuncuların arsız olması sebebiyle.
Ayrıyetten milli takım değilde istanbul takımlarının karması olması sebebiyle.
Bu ligde her takım olmasada 10 takımdan gidebilecek oyuncu var milli takıma.
Tamam belki bi fenerin galatanın oyuncusu kadar tecrübeli değildir ama onların 10 katı daha yürekle oynar bi anadolu oyuncusu.
Bikere de böyle denesinler eskişehirden gaziantepden sivastan gençlerden alsınlar oyuncuları yanlarınada avrupada oynayanları koyalım ardadır nuridir yada diğer gençlerdir.
En basitinden örnek sakatlanma korkusundan ötürü çoğu oyuncu zorlamıyor kendini.
1 maçla olacak iş değil. Eskileri özlüyo insan. İlhan mansızın dediği gibi bizim için namus meselesiydi. Şimdikiler parasındaamerika maçında gördük
amerika maçında gördük
arkadas guzel yorumlamis. bencede bu lafin uzerine birsey soylenmez. cunku daha seyirci ve basimizdaki cok bilen eski futbolculardan olusan yorumcular dahil benim fikrimce futbolu ogrenmeden oyunu hakkiyla oynamadan baskalarin yorumlarina destek veya kostek olarak yorum yapilmaz. ben dahil cogu kimse futbolu bilmeden biliyormus prof. olmus gibi yorum yapmayi cok seviyoruz. bir oyuncuyu bir iki macta gol atinca yorumlarla yuceltiyoruz. ama genele bakinca 45 dakika oynamamis ama 2 gol atmis. baska biri genelde 90 dakika kendini yirtsa iki hata yuzunden gol yese yerin dibine sokuyoruz.Bence yazın sıcağında kim koşucak, ,kumsalda hatunlar uzanmak varken. Eee parayi da bulmuşlar,
o bu degil eskisi gibi tuncay nihat hakan sukur yok takimi ayaga kaldircak oyuncu yok size tek dicegim turkiye cekcumhuriyeti macini hatirlatayim o mactaki hirs ne almanyada var ne arjantindebunu bilemeyiz ama bir nihat kahveci olamaz milli takım için söylüyorum avrupa liginde nihattan daha iyi ama nihat kadar milli forma azimle giymemiştir