Türkiye neden dünya kupalarına katılamıyor..?

Sponsorlu Bağlantılar

canko13

canko13

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye neden dünya kupalarına katılamıyor..?
2010 dünya kupasındada yoktuk. .

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
çünkü eleniyor bir bosna hersek olamıyor şöyle baktığımız zaman avrupa gündeminde ardadan başka oyuncu yok

• Beğen
Tepkiler: The Shadow, UpOneTR ve canko13
canko13

canko13

Üye
    Konu Sahibi
Tembel oldukları için mi yoksa, yeteneksiz oldukları için mi?

Mustafa-26

Mustafa-26

Üye
ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
bence koca bir milleti hüsrana uğratma korkusu yüzünden

canko13

canko13

Üye
    Konu Sahibi
Bence yazın sıcağında kim koşucak, ,kumsalda hatunlar uzanmak varken. Eee parayi da bulmuşlar,

• Beğen
Tepkiler: baby_face_, maviyesil1, The SLayeR ve 3 diğerleri
-India-

-India-

Üye
şunu unutmayın hondurasın iranın oynadığı eleme gruplarında türkiyenin u19 takımının bile rahat yeneceği takımlar var. adamlar ırakla , peruyla filan oynuyor birde bize bak. bizim şansımız avrupa takımıyız ve rakipler zor.

-temel neden yabancı sınırlaması.
-birazda zihniyet farkı. çoğu oyuncu kendini hiç geliştirmeyi düşünmez , antremanlardan kaçar. ama maaşı 1 ay yatmadımı isyan çıkarır.
-yetenekle de alakalı tabi. milli takım için güven veren 1 tane ne kaleci ne defans ne de forvet oyuncusu var. orta sahamız yine idare eder ama gerisi bomboş
-hiç yatırım da yapılmıyor bu konunun da tartışılması lazım futbolun başındakileri arasında

• Beğen
Tepkiler: ozakin70
canko13

canko13

Üye
    Konu Sahibi
şunu unutmayın hondurasın iranın oynadığı eleme gruplarında türkiyenin u19 takımının bile rahat yeneceği takımlar var. adamlar ırakla , peruyla filan oynuyor birde bize bak. bizim şansımız avrupa takımıyız ve rakipler zor.

-temel neden yabancı sınırlaması.
-birazda zihniyet farkı. çoğu oyuncu kendini hiç geliştirmeyi düşünmez , antremanlardan kaçar. ama maaşı 1 ay yatmadımı isyan çıkarır.
-yetenekle de alakalı tabi. milli takım için güven veren 1 tane ne kaleci ne defans ne de forvet oyuncusu var. orta sahamız yine idare eder ama gerisi bomboş
-hiç yatırım da yapılmıyor bu konunun da tartışılması lazım futbolun başındakileri arasında
Güzel analiz etmişsiniz. Fazla söyleyecek birşey yok bu sözleri n üzerine. .

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Elendik hacı :)

canko13

canko13

Üye
    Konu Sahibi
Dünya kupasında olsaydık burak yılmaz nasıl bir performans sergilerdi acaba, ,,veya dünya kupasının en komik futbolcusumu olurdu. .:D

• Beğen
Tepkiler: -India-
ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
bunu bilemeyiz ama bir nihat kahveci olamaz milli takım için söylüyorum avrupa liginde nihattan daha iyi ama nihat kadar milli forma azimle giymemiştir

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Ben oynuyoruz sandım tüh . Hem şans yok. Hem şike Mike ve bozuk psikoloji hep engel oldu

ARİF MARAŞ

ARİF MARAŞ

Üye
brezilya 1 hırvatıstan 1 ilk yarı

vedat1966

vedat1966

Üye
Amatör gibi düşünüp profesyonel gibi çalışmadıkça başarılı olmak hayal.
İkinci olarak takımı teknik heyet yapmadığı sürece başarı yine hayal. Adam kayırma, hemşericilik kanımızda var.
Biz hazırlık maçlarımızı final gibi oynayıp (hazırlık maçında 1-0 öndeyiz ve maçı böyle bitirmek için hiç oyuncu değiştirmediğimizi hatırlıyorum.)

canko13

canko13

Üye
    Konu Sahibi
Brezilya 'nin işi zor valla, daha hırvat larda zorlanıyorlar,DEUTSCH gelince ne yapacaklar, spain gelince ne yapacaklar?

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
Disiplin olacak ! Fatih terim çokta iyi bir teknik direktör değil bana kalırsa. Ama futbolcuları korkutabiliyor. O ruhu yaşatıyor. Bunu sadece teknik direktör yapmamalı futbolcular bunun bilincinde olmalı ve ona göre davranmalı. Neden almanyadaki türk futbolcular iyi oynuyorda türkiyeden topçu çıkmıyor ? Almanya da ne kadar Türk var ? Türkiye de be kadar var. Bakın şuan bi arda var. Ama almanya da yetişenlere bakın. Mesut, Nuri diğer u takımları..

avast

avast

Üye
Disiplin olacak ise saygisi olacak milli takimda ruh olacak alpayin bi sozu vardi roportajda biz maclara cikmadan hakan abi ben 3-4 arkadas sabah namazina turbeye giderdik diyomus adamlar kazanalim diye dua ediyolarmis onceden simdi nerdee

KayraBey

KayraBey

Üye
-Rooney idmana Ford ka ile giderken,1 trilyon transfer parası alınca gidip 600bin lirası ile spor araba alan salaklar oldukça milli takımdan bir cacık olmaz. Çünkü...

-Bizde futbol yok.
-Ruh yok.
-İşine saygı yok.
-Para olmuş herşey fedakarlık yok.
-Kazma çok.
-Dayımın oğlu bu al şunu oynasın mantığı çok.
-Doldur boşalt mantığı hiç bitmedi zaten.
-Aman bizim kaleden uzaklaşsın
düşüncesi ile her bulduğu topa hayvan gibi vurup rakip sahaya göndermeye çalışan ultra kazma defans çok.
-Kaleci ile karşı karşıya kalınca ne yapacağına karar vermesi için 3 güne ihtiyacı olan üstün zekalı forvet çok.
-Ayağına gelen topu bomba diye karakola götürmemek için kendini zor tutan cahil çok.
-Bir futbol takımının 11 kişiden oluştuğunu bilmeyen oyuncu çok.Bencillik üst düzeyde.
-milyon euro değer biçilen adamlar aslında amatör ligde bile oynayamayacak kalitede.

Hep derim yine diyorum. Perde 2003'te kapandı...

• Beğen
Tepkiler: baby_face_, maviyesil1, canko13 ve 2 diğerleri
Emrgncy

Emrgncy

Üye
-Rooney idmana Ford ka ile giderken,1 trilyon transfer parası alınca gidip 600bin lirası ile spor araba alan salaklar oldukça milli takımdan bir cacık olmaz. Çünkü...

-Bizde futbol yok.
-Ruh yok.
-İşine saygı yok.
-Para olmuş herşey fedakarlık yok.
-Kazma çok.
-Dayımın oğlu bu al şunu oynasın mantığı çok.
-Doldur boşalt mantığı hiç bitmedi zaten.
-Aman bizim kaleden uzaklaşsın
düşüncesi ile her bulduğu topa hayvan gibi vurup rakip sahaya göndermeye çalışan ultra kazma defans çok.
-Kaleci ile karşı karşıya kalınca ne yapacağına karar vermesi için 3 güne ihtiyacı olan üstün zekalı forvet çok.
-Ayağına gelen topu bomba diye karakola götürmemek için kendini zor tutan cahil çok.
-Bir futbol takımının 11 kişiden oluştuğunu bilmeyen oyuncu çok.Bencillik üst düzeyde.
-milyon euro değer biçilen adamlar aslında amatör ligde bile oynayamayacak kalitede.

Hep derim yine diyorum. Perde 2003'te kapandı...
Ağzına sağlık Üstad :D

A milliyi Amatör kümeden seçeceksin bak nasıl oynuyorlar...

• Beğen
Tepkiler: maviyesil1, canko13 ve Dede
İhtiyar007

İhtiyar007

Üye
Oyuncularımız şımarık olduğu için.

• Beğen
Tepkiler: Dede

Üst Alt