nexstar uydu alıcısına denedim dün, olmadıHabertürkten açıklama:Milli Takımımızın maçı Show TVden "Biss Şifreli" yayınlanacak!
Türksat 42°E
11965 H 5925
Biss: 10 00 00 00 00 00 00 00

dunde ingltere macini sifreye girdiler madem sifrelicen alma yayin hakkini ..... valla pisman olduk gibi led tv alarak bu gdisle eski harici uyduyu takacam o kiriyodu sfreyi kendibir milli maç zevkimiz vardı onu da şifrelediler.
başlarım böyle ülkenin böyle spor anlayışına.
dunde ingltere macini sifreye girdiler madem sifrelicen alma yayin hakkini ..... valla pisman olduk gibi led tv alarak bu gdisle eski harici uyduyu takacam o kiriyodu sfreyi kendi
birde bugüne bakbu şifrelemenın show tv ile alakası yok uefa telif haklarinı düşünenerek şifreletme zorunlulugu koyuyor
modelini yazın nasıl girilecegini söliyim yayın gelirleri olmasa nereden kazanacak futbolda takımlar baksana reklam bile vermiyolar turkiyede artık sponsorlarseverim onların telif hakkını. futbol izliyoruz eğlence amaçlı adamlar para derdinde. yani hep öyle diyorlar bu şifreleme sayesinde giriyordur ceplerine birşeyler

+biss key girişi olmayan cihaz kaldı mı kımodelini yazın nasıl girilecegini söliyim
not: digiturk d smart gibi platformlar şifrelenmez
yayın gelirleri olmasa nereden kazanacak futbolda takımlar baksana reklam bile vermiyolar turkiyede artık sponsorlar![]()
uydu tam markasını ve serisini yaz bakayımnexstar uydu alıcısına denedim dün, olmadı
hadi diğer ülkelerin maçını anladıkta milli maçı şifrelemek ne oluyor arkadaş![]()
sorma ya. zamanında premier lig filan açık kanalda veriliyordu şifresiz değerini bilmiyordukbirde bugüne bak
senın işini azerspace uydusu görür çanağa 1 lnb daha tak git çanak ayarlayan kişi bulİtalya, İngiltere ligleri şifresizdi, aynı anda 2-3 maç oluyordu ah ah

senın işini azerspace uydusu görür çanağa 1 lnb daha tak git çanak ayarlayan kişi bul![]()
dostum (yasal) biss key formalıte şifre irdeto videoguard şifreleme sistemlerine çözüm yok abonelik şart digi d smart gibimesele o değil. ben çanağıma hiçbir şey takmadan izlemek istiyorum kardeşim. bune her b.ka şifre koyuyorlar artık.

Sorunu çözdüm...uydu tam markasını ve serisini yaz bakayım