Türkiye izlanda

Sponsorlu Bağlantılar

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Türkiye izlanda
2016 Avrupa Şampiyonası
A Grubu'nda yer alan
Türkiye İzlanda maçı
bugun oynanacak. Türkiye İzlanda maçı
saat 21.45'te.
Türkiye İzlanda maçı Show TV kanalından canlı olarak ekranlara
gelecek....

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Milli takıma başarılar..

phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Bugun hem basketbol hem futbol var

mrakyercom

Üye
Habertürkten açıklama:Milli Takımımızın maçı Show TVden "Biss Şifreli" yayınlanacak!
Türksat 42°E
11965 H 5925
Biss: 10 00 00 00 00 00 00 00

• Beğen
Tepkiler: -Börteçine-
-India-

-India-

Üye
bir milli maç zevkimiz vardı onu da şifrelediler.
başlarım böyle ülkenin böyle spor anlayışına.

• Beğen
Tepkiler: The SLayeR
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
En azından basketbol şifresız

Emrgncy

Emrgncy

Üye
Habertürkten açıklama:Milli Takımımızın maçı Show TVden "Biss Şifreli" yayınlanacak!
Türksat 42°E
11965 H 5925
Biss: 10 00 00 00 00 00 00 00
nexstar uydu alıcısına denedim dün, olmadı :vur

hadi diğer ülkelerin maçını anladıkta milli maçı şifrelemek ne oluyor arkadaş :sahan2:

The SLayeR

The SLayeR

Üye
bir milli maç zevkimiz vardı onu da şifrelediler.
başlarım böyle ülkenin böyle spor anlayışına.
dunde ingltere macini sifreye girdiler madem sifrelicen alma yayin hakkini ..... valla pisman olduk gibi led tv alarak bu gdisle eski harici uyduyu takacam o kiriyodu sfreyi kendi

• Beğen
Tepkiler: -India-
-India-

-India-

Üye
dunde ingltere macini sifreye girdiler madem sifrelicen alma yayin hakkini ..... valla pisman olduk gibi led tv alarak bu gdisle eski harici uyduyu takacam o kiriyodu sfreyi kendi

sorma ya. zamanında premier lig filan açık kanalda veriliyordu şifresiz değerini bilmiyorduk :) birde bugüne bak

mrakyercom

Üye
bu şifrelemenın show tv ile alakası yok uefa telif haklarinı düşünenerek şifreletme zorunlulugu koyuyor

-India-

-India-

Üye
bu şifrelemenın show tv ile alakası yok uefa telif haklarinı düşünenerek şifreletme zorunlulugu koyuyor

severim onların telif hakkını. futbol izliyoruz eğlence amaçlı adamlar para derdinde. yani hep öyle diyorlar bu şifreleme sayesinde giriyordur ceplerine birşeyler

mrakyercom

Üye
+biss key girişi olmayan cihaz kaldı mı kı :D modelini yazın nasıl girilecegini söliyim
not: digiturk d smart gibi platformlar şifrelenmez
severim onların telif hakkını. futbol izliyoruz eğlence amaçlı adamlar para derdinde. yani hep öyle diyorlar bu şifreleme sayesinde giriyordur ceplerine birşeyler
yayın gelirleri olmasa nereden kazanacak futbolda takımlar baksana reklam bile vermiyolar turkiyede artık sponsorlar :D

-India-

-India-

Üye
+biss key girişi olmayan cihaz kaldı mı kı :D modelini yazın nasıl girilecegini söliyim
not: digiturk d smart gibi platformlar şifrelenmez
yayın gelirleri olmasa nereden kazanacak futbolda takımlar baksana reklam bile vermiyolar turkiyede artık sponsorlar :D

1-adamlar zevk için yapsınlar bu işi yayın gelirleri kalksın
2-Bir Futbolcuya en fazla 10 milyon euro ödenebilsin
3-oyuncu maaşı en fazla 2 milyon euro
4-dünyadaki tüm maçlara seyirciler bedava girsin
5-hiçbir maça tvde şifre girmesin
6-sporsorlar kulüplere para ödemesin
7-şampiyon olan takımlara (dünya şampiyonu,şamp. ligi vs.) en fazla 1 milyon euro ödeme yapılsın
8-oyuncu satıp kulüp geçindirme taktiği yok olsun
9-Türkiyede futbol oynanmasın

SHS

SHS

Üye
sorma ya. zamanında premier lig filan açık kanalda veriliyordu şifresiz değerini bilmiyorduk :) birde bugüne bak

İtalya, İngiltere ligleri şifresizdi, aynı anda 2-3 maç oluyordu ah ah

mrakyercom

Üye
İtalya, İngiltere ligleri şifresizdi, aynı anda 2-3 maç oluyordu ah ah
senın işini azerspace uydusu görür çanağa 1 lnb daha tak git çanak ayarlayan kişi bul :)

-India-

-India-

Üye
senın işini azerspace uydusu görür çanağa 1 lnb daha tak git çanak ayarlayan kişi bul :)

mesele o değil. ben çanağıma hiçbir şey takmadan izlemek istiyorum kardeşim. bune her b.ka şifre koyuyorlar artık.çanağıma derken yanlış anlaşılmasın

mrakyercom

Üye
mesele o değil. ben çanağıma hiçbir şey takmadan izlemek istiyorum kardeşim. bune her b.ka şifre koyuyorlar artık.
dostum (yasal) biss key formalıte şifre irdeto videoguard şifreleme sistemlerine çözüm yok abonelik şart digi d smart gibi
bu sistem sayesinde premier lig italya ispanya şamp ligi uefa milli maçlar beleş azeriler saolsun idmantv azerbaycanın ligtvsi gibi :D

• Beğen
Tepkiler: -India-
phasan

phasan

Üye
    Konu Sahibi
Bu ne ya hep şifre hep şifre

Takipçi Satın Al

Üst Alt