Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Türkiye İş Bankası İşCep Programı 5800/N97
Sponsorlu Bağlantılar
DeaDLoST™
Üye
Türkiye İş Bankası İşCep Programı 5800/N97
Klavyeyi kapatmak için:
Menu / Ayarlar / Uygulama Yöneticisi / Yüklü Uygulamalar menü yolunu açıp Iscep işaretlendikten sonra Seçenekler / Süit Ayarları -> Ekran Üstü Klavye: Kapalı Şeklinde şeçilmelidir.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
zedge2009
Üye
Bence kendi indirme sayfasını kullanın.
OğuzcanAbi
Üye
tşklerr
para bol
bankaları artık cepden takib edicez
futbol123
Üye
saol
nereharme
Üye
Teşekkürler kardeşim siz olmasaniz maxicep olmasa böyle kaliteli paylaşımları hangi platformdan bulabiliriz..
ercankasak
Üye
güvenlik açısından bence sakıncalı,zaten bankanız bu proyu telefonunuza ücretsiz olarak link şeklinde yolluyor.Bankanızdan talep etmeniz yeterli.
Bence de bi sorun olacağını sanmıyorum. iş bankasının kendi sitesinden ındırmeye çalıştım ama orda da bi ton uğraktırdı sınunda browser desteklemiyor diye açmadı. Bence çok mantıklı olmuş burda paylaşılması. Ama bir de mod lar tarafından sitenln içine eklenti olarak eklense çok güzel olurdu.. Tekrar teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaslar programı ındırdım kurdum ama gırıs ıcın ınteraktıf sıfre yeterlı degılmıs. i-anahtar vs ıstıyor. Sız nasıl gırıs yapıyorsunuz hangısını kullanıyorsunuz? Ucretsız olarak kullanabılecegım bı yol var mı?
Bence de bi sorun olacağını sanmıyorum. iş bankasının kendi sitesinden ındırmeye çalıştım ama orda da bi ton uğraktırdı sınunda browser desteklemiyor diye açmadı. Bence çok mantıklı olmuş burda paylaşılması. Ama bir de mod lar tarafından sitenln içine eklenti olarak eklense çok güzel olurdu.. Tekrar teşekkürler
--------------- Ekleme ---------------
Arkadaslar programı ındırdım kurdum ama gırıs ıcın ınteraktıf sıfre yeterlı degılmıs. i-anahtar vs ıstıyor. Sız nasıl gırıs yapıyorsunuz hangısını kullanıyorsunuz? Ucretsız olarak kullanabılecegım bı yol var mı?
aynen yönetim incelese hoş olur.
Sistemde uyumlu görnüyor tel indirmeye çalışıyorsun uyumlu değil diyor banada lazım ama güven sorunu önemli tabi yapan paylaşan arkadaşa saygısızlık babında anlaşılmasın.
cartel24
Üye
2 gündür bunu arıyorum bankanın verdigi linkten inmiyor ve muşteri hizmetleri oviden indirin dedi ama ordada yok çok sağolun büyük bir işim halloldu