Trothhh
Üye
Aa onu bilmiyordum degistirme direk 4k verip rastgele cikkariyor diye biliyordum. Daha once yapmadimda bilemedim. Oyunda misin?
Lag olabiliyor eskiden çok fazlaydı artık olmuyor bile bende çok nadir telefonda oynamak başta biraz zor gelebilir ayrıca phabletlerde ya da tabletlerde daha rahat oynayabilirsinEvet sonunda çıktı her ne kadar 56k versemde yinede mutlu oldum yazık oldu o kadar parayaTelefonda moba oynamak hakkaten berbat ya. Birde lag oluyor mu sizde de bi cevaplarsanız sevinirim. Böyle ufak ufak takılmalar oluyor, lag, delay tarzında.
Tabi karakterden önce hüner ve Kitabeye odaklanmak lazım ama bütün herşeyim tamam sadece kitabe içindeki bazı yazıtları değiştirecektim sırf bunun için 56k... çok fazla gitti neyse tank, mage-support, fighter hepsi için ayrı kitabelerim ve hüner Sayfalarım var 10k daha lazım ufak değişiklikler için sonra yine biriktirmeye devamOlsun parayı onlara harcamak en mantıklısı bence de.Bir hero aldım onda kendimi geliştiriyorum Debronee o daPek alınmıyor slow stuni yok (bir ultisinde var)
hergun düzenli bir şekilde 6 match 2 co-op 2 single 2 custom mac'dan BP puanı kazanılıyor onlar turnuva puanınıa ekleniyor.O turnuvalarda nasıl derece yapılıyor?
Ben oyuna girdiğimde sarı kırmızı yanıp sönünen bi ışık var net yavaşda değil ama çok lag giriyor neden
Dediğine göre benim yüksek puan almam için pro bir rakip ile karşılaşıp kill death assist oranımın yüksek olması ve maçın uzun sürmesi sayesinde fazla alınıyormuş bana pro rakip pek çıkmadığından ve o puanı katlayıcı şeyler olmadigindan baya zor bu yüzden sıralamaya giremem
Saki3d sana o kadar mesaj atıyorumtakım daveti falan genelde afk oluyorsun ? Trothh da geceleri takılıyor Burdan Planlaşıp, Anlaşıp Girsek güzel olur
Ya şu teşkilat maçlarını yapmayı bende çok istiyorum, bi kaç defa denedik takım kurma ekranında rakip takimi bekleyip durduk daha hiç teşkilat maçı başlatamadımSaki teşkilat maçlarının zamanı geldi artık benim için teşkilat becerileri baya önemli 6-7 tane 40 level var bir zaman ayarlayıp maçlara başlayalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?