Türkiye, Güneş Tutulmasını Izleyecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
<div class='quotetop'>(darkred &#064; Mar 29 2006, 04&#58;16 AM) [post=306359]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div class='quotetop'>(D3N1Z &#064; Mar 26 2006, 03&#58;48 PM) [post=304682]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
<div align="left">Benim anlamadıgım nokta her gunes tutulmasından sonra dıyorlar kı ıste 2060 2090 yıllı nı beklıyecez aradan 5 yıl gecıyor gene tutuluyor iyi hatırlıyorum gene bir tutulmustu sanırım yıl 1999 du ya da o civarlar fransa&#39;daydım ve gerçekten çok etkili olmuştu dergiler gazeteler hep gözlük dağıtmıstı o zamanda çok ileriki bir tarih verildi hatta ben demiştim ne kadar şanslıyız artık oglumuz gorur ben goremem
al 1 de burdan yak gene var anlamadım gitti</div>

[/b][/quote]

walla bende aynı şeyi demiştim ben göremem oğlum görür diye bak ikinciye görüyoz
[/b][/quote]

Bunun coğrafi bir açıklaması mevcut..Araştırırsanız gerçegi ögrenebilirsiniz

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sayın coğrafyacım siz açıklarsanız iyi olmaz mı..

perfectlover

Üye
Ben dikkatinizi başka bir noktaya çekmek istiyorum. Nasa&#39;nın Side&#39;deki Antik Tiyatro&#39;nun içinde ne işi var? Nasa güneş tutulmasını izlemek için elbette ki Side&#39;ye gelebilir ama niye sit alanındaki bir bölgede, tutulmayı izlemesi için izin veriliyor? Koskoca Side&#39;de Nasa&#39;nın gözlem yapabileceği başka bir yer yok mu ki Antik Tiyatro Nasa&#39;nın kullanımına açılıyor. Yoksa Nasa&#39;nın başka bir niyeti mi var? Ama daha önemlisi izin verenlerin sorumluluğu. Antik Tiyatro adı üzerinde antik. Tarihi ve kültürel olarak çok önemli bir yer. Nasa oraya zarar verse, örneğin aletlerini yerleştirirken sütunlardan birisini devirse ne olacak? Paha biçilemeyen bu eserlerin zararını, ABD Nasa&#39;yı satsa ödeyemez. Bu izni verenler bunu niye düşünmüyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt