Turkish Hooligans s60v3 Yok Böyle Bir Tema

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
Turkish Hooligans s60v3 Yok Böyle Bir Tema
Turkish Hooligans Taraftar Teması.

Arkadaşlar Türk Holiganları Teması Türk Taraftarlarının Gücünü Gösteren Bir Temadır. Aşağıdaki Telefon Modellerinde Kullanabilirsiniz :

Desteklenen Telefon Modelleri : Nokia 5320 Xpress Music, 5320 XpressMusic, 5630 Xpress Music, 5630 XpressMusic, 5700 Xpress Music, 5700 XpressMusic, 5730 Xpress Music, 5730 XpressMusic, 6110 Navigator, 6120 Classic, 6120c, 6120ci, 6121 Classic, 6124 classic, 6210 Navigator, 6210c, 6210s, 6220 classic, 6290, 6650, 6700 Slide, 6700s, 6710 Navigator, 6720 classic, 6730 classic, 6788, 6788i, C5-00, E51, E52, E55, E66, E75, N76, N78, N79, N81, N81 8GB, N82, N85, N86 8MP, N95, N95 8GB, N95-3NAM, N96, N96-3

Bu Temayı Yapmak İçin Çok Uğraştım , Ufak Tefek Farklılıklar Görebilirsiniz.. İsterseniz Teşekkür Butonuna Tıklayarak Bana Teşekkür Edebilirsiniz ama Etmesenizde Güle Güle Kullanın.

Buradan İndirebilirsiniz :

• Beğen
Tepkiler: 'Şeref'

USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
Yorumları Bekliyorum..

'Şeref'

Emekli Yönetici
Duvar kağıdı seçimi ynlış , çok karmaşık olmuş ..

USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
' Duvar Kağıdı Seçimi Yanlış ' ?

İlk Defa Böyle Bir Şey Duyuyorum , ' Duvar Kağıdı Seçimi ' de Ne Demek , Orda Not Defteri'nden Tut Ajanda'ya Kadar Hepsinin Screenshot'u Var. Buraya Tema Koyacaksak İlla ki 2 Tane Mi Resim Olması Gerekiyor ?

----------Eklendi @ 03:02:51 ---------- Yazıldı @ 02:57:09 ----------

'Çok Karmaşık Olmuş...'

Ben Burda Karmaşık Olan Bir Şey Göremiyorum. Gördüğüm Şey 1. Destekleyen Modeller , 2. Kendi Telefonumdan Ekran Görüntüleri. O Zaman Kaldıralım Tüm Resimleri , Linkleri Daha Sade Olacak Herhalde..

'Şeref'

Emekli Yönetici
' Duvar Kağıdı Seçimi Yanlış ' ?

İlk Defa Böyle Bir Şey Duyuyorum , ' Duvar Kağıdı Seçimi ' de Ne Demek , Orda Not Defteri'nden Tut Ajanda'ya Kadar Hepsinin Screenshot'u Var. Buraya Tema Koyacaksak İlla ki 2 Tane Mi Resim Olması Gerekiyor ?

----------Eklendi @ 03:02:51 ---------- Yazıldı @ 02:57:09 ----------

'Çok Karmaşık Olmuş...'

Ben Burda Karmaşık Olan Bir Şey Göremiyorum. Gördüğüm Şey 1. Destekleyen Modeller , 2. Kendi Telefonumdan Ekran Görüntüleri. O Zaman Kaldıralım Tüm Resimleri , Linkleri Daha Sade Olacak Herhalde..

Demek istediğimi tamamen yanlış anlamışsınız,

Duvar kağıdı şeçiminden kastım, bekleme ekranında ve menü arkaplanında kullandığınız resim, gözleri yoran bi sesim seçilmiş bunu kastediyorum,
Karmaşık olmuş deme nedenimde aynı.:oke:

Yorumları bekliyorum deyipte, yapılan yorumu ark niyetli algılamayın lütfen. :oke:

uribaju

uribaju

Üye

Demek istediğimi tamamen yanlış anlamışsınız,

Duvar kağıdı şeçiminden kastım, bekleme ekranında ve menü arkaplanında kullandığınız resim, gözleri yoran bi sesim seçilmiş bunu kastediyorum,
Karmaşık olmuş deme nedenimde aynı.:oke:

Yorumları bekliyorum deyipte, yapılan yorumu ark niyetli algılamayın lütfen. :oke:
aynen katılıyorum temanın duvar kagıdı karmaşık olmuş yani amac güzel ama tema biraz karışık kalmış .temanın çok tutmasını istiyorsan şifre sadeliktir her zaman yine de emeğine sağlık:oke:

• Beğen
USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
Öğrenicem Zamanla Napıyım

----------Eklendi @ 19:32:46 ---------- Yazıldı @ 19:29:59 ----------

wallpaper konusunda haklısın ama böylede fena değil

• Beğen

'Şeref'

Emekli Yönetici
Fena değil tabiki, Yorumlar temalarını geliştirmen için sana yardımcı olur, tabiki yapıcı yorumlar, arkt niyet varsa olmaz, :)

daha güzellerini yapıp bizimle paylaşıcağından eminim, kolaygelsin.:oke:

USAForever

USAForever

Üye
    Konu Sahibi
ben yanlış anladım ve şaşırdım zaten skywalker . Teşekkürler Bir Sonraki Temam Çok Farklı Olacak :) bayağı uğraşıyorum ona , Ama Tabi Önerileriniz Doğrultusunda Düzgün de Olacak :)

Teşekkürler sKyw@LkeR

• Beğen
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt