Emrgncy Üye Türe' Alıntı: Sinir oluyorum bunlara Furkan ya . Bir de pişmiş pişmiş konuşuyor hepsi de . Genişletmek için tıkla ... '' pişmiş pişmiş '' değil, ''pişkin pişkin '' olacak Süleyman
Türe' Alıntı: Sinir oluyorum bunlara Furkan ya . Bir de pişmiş pişmiş konuşuyor hepsi de . Genişletmek için tıkla ... '' pişmiş pişmiş '' değil, ''pişkin pişkin '' olacak Süleyman
Amaru Shady Üye Emrgncy112' Alıntı: '' pişmiş pişmiş '' değil, ''pişkin pişkin '' olacak Süleyman Genişletmek için tıkla ... ne diysun
Emrgncy112' Alıntı: '' pişmiş pişmiş '' değil, ''pişkin pişkin '' olacak Süleyman Genişletmek için tıkla ... ne diysun
klongs Üye Türe' Alıntı: Sinir oluyorum bunlara Furkan ya . Bir de pişmiş pişmiş konuşuyor hepsi de . Genişletmek için tıkla ... helal olsun sana süleyman
Türe' Alıntı: Sinir oluyorum bunlara Furkan ya . Bir de pişmiş pişmiş konuşuyor hepsi de . Genişletmek için tıkla ... helal olsun sana süleyman
Amaru Shady Üye yorumun sırf benim ismim geçiyor diye defalarca alıntı yapıldı Süleyman. Değerimi bil
u_cosar Üye Türkçemizi düzgün kullanalım ama bazen gözden kaçan bazı kelimeler olabilir ona göz yumalım
Türe Üye Emrgncy112' Alıntı: '' pişmiş pişmiş '' değil, ''pişkin pişkin '' olacak Süleyman Genişletmek için tıkla ... Peki abicim
Emrgncy112' Alıntı: '' pişmiş pişmiş '' değil, ''pişkin pişkin '' olacak Süleyman Genişletmek için tıkla ... Peki abicim
Türe Üye Mazlum Somer' Alıntı: Seni Allah'A Havale Ediyorum Suleyman :-) Genişletmek için tıkla ... Merak etme mesaj yazdığın her yerde göreceksin bundan sonra
Mazlum Somer' Alıntı: Seni Allah'A Havale Ediyorum Suleyman :-) Genişletmek için tıkla ... Merak etme mesaj yazdığın her yerde göreceksin bundan sonra
Türe Üye klongs' Alıntı: helal olsun sana süleyman Genişletmek için tıkla ... Sağolun abi . Sizden de böylelerini burada barındırmamak için destek bekliyorum.
klongs' Alıntı: helal olsun sana süleyman Genişletmek için tıkla ... Sağolun abi . Sizden de böylelerini burada barındırmamak için destek bekliyorum.
Türe Üye Pondusss' Alıntı: yorumun sırf benim ismim geçiyor diye defalarca alıntı yapıldı Süleyman. Değerimi bil Genişletmek için tıkla ... Tabiki bilirim Furkan aril
Pondusss' Alıntı: yorumun sırf benim ismim geçiyor diye defalarca alıntı yapıldı Süleyman. Değerimi bil Genişletmek için tıkla ... Tabiki bilirim Furkan aril
Türe Üye Astrosman' Alıntı: Türkçe lastik gibi Genişletmek için tıkla ... Gerdir ve arkadaşının koluna vurdur
Mazlum Somer Üye Türe' Alıntı: Sağol kardeşim Genişletmek için tıkla ... Valla Seni Umursasaydim Eqer Inan Sabaha Kadar Yazardim .. Neyin Pesindesin Hala Anlamis Deqilim .. Ha Derdin Baskaysa Soyle .. Vede Gercekten Bosa Yoruyorsun Kendini Ne Diyim Ki Dahaaa .. =)
Türe' Alıntı: Sağol kardeşim Genişletmek için tıkla ... Valla Seni Umursasaydim Eqer Inan Sabaha Kadar Yazardim .. Neyin Pesindesin Hala Anlamis Deqilim .. Ha Derdin Baskaysa Soyle .. Vede Gercekten Bosa Yoruyorsun Kendini Ne Diyim Ki Dahaaa .. =)
klongs Üye Mazlum Somer' Alıntı: Valla Seni Umursasaydim Eqer Inan Sabaha Kadar Yazardim .. Neyin Pesindesin Hala Anlamis Deqilim .. Ha Derdin Baskaysa Soyle .. Vede Gercekten Bosa Yoruyorsun Kendini Ne Diyim Ki Dahaaa .. =) Genişletmek için tıkla ... türkçeyi düzgün kullandırmanın peşinde
Mazlum Somer' Alıntı: Valla Seni Umursasaydim Eqer Inan Sabaha Kadar Yazardim .. Neyin Pesindesin Hala Anlamis Deqilim .. Ha Derdin Baskaysa Soyle .. Vede Gercekten Bosa Yoruyorsun Kendini Ne Diyim Ki Dahaaa .. =) Genişletmek için tıkla ... türkçeyi düzgün kullandırmanın peşinde
Mazlum Somer Üye klongs' Alıntı: türkçeyi düzgün kullandırmanın peşinde Genişletmek için tıkla ... Cok Tesekkurler
Türe Üye Mazlum Somer' Alıntı: Valla Seni Umursasaydim Eqer Inan Sabaha Kadar Yazardim .. Neyin Pesindesin Hala Anlamis Deqilim .. Ha Derdin Baskaysa Soyle .. Vede Gercekten Bosa Yoruyorsun Kendini Ne Diyim Ki Dahaaa .. =) Genişletmek için tıkla ... Hehe çok da komik zaten di mi Türkçe'yi katledenlerin ensesindeyim bu da böyle biline. Sadece senin gibi gereksiz biriyle uğraşmak rahatsızlık veriyor ama güzel Türkçe'm için buna değer ! ---------- Eklendi @ 19:20:50 ---------- Yazıldı @ 19:20:18 ---------- klongs' Alıntı: türkçeyi düzgün kullandırmanın peşinde Genişletmek için tıkla ... Bırak Mehmet abi ya adama bak hala daha pişkin konuşmalarına devam ediyor yüzsüz.
Mazlum Somer' Alıntı: Valla Seni Umursasaydim Eqer Inan Sabaha Kadar Yazardim .. Neyin Pesindesin Hala Anlamis Deqilim .. Ha Derdin Baskaysa Soyle .. Vede Gercekten Bosa Yoruyorsun Kendini Ne Diyim Ki Dahaaa .. =) Genişletmek için tıkla ... Hehe çok da komik zaten di mi Türkçe'yi katledenlerin ensesindeyim bu da böyle biline. Sadece senin gibi gereksiz biriyle uğraşmak rahatsızlık veriyor ama güzel Türkçe'm için buna değer ! ---------- Eklendi @ 19:20:50 ---------- Yazıldı @ 19:20:18 ---------- klongs' Alıntı: türkçeyi düzgün kullandırmanın peşinde Genişletmek için tıkla ... Bırak Mehmet abi ya adama bak hala daha pişkin konuşmalarına devam ediyor yüzsüz.
Emrgncy Üye Türkçemizi doğru kullanmayan arkadaşlar, şu link'e lütfen tıklayın! http://www.maxicep.com/siir-guzel-s...-mehmet-beyi-ariyorum-471520.html#post3296615 Ve baştan sona dikkatlice okuyun...
Türkçemizi doğru kullanmayan arkadaşlar, şu link'e lütfen tıklayın! http://www.maxicep.com/siir-guzel-s...-mehmet-beyi-ariyorum-471520.html#post3296615 Ve baştan sona dikkatlice okuyun...