Turkcell'lilerle sınırsız Haftasonu Bedava Konuşma Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
    Konu Sahibi
Turkcell'lilerle sınırsız Haftasonu Bedava Konuşma Kampanyası
Uzun yıllardır GSM alanında gösterdiği başarılı hamleleri ile Türkiye’nin en çok mobil hat kullanıcısı sayısına sahip operatör firması olmayı başaran Turkcell, bu unvanını uzun süre elinde tutacağını rakiplerine ve herkese gösteriyor.

Bu alanda uzun süredir faaliyet göstermesine rağmen bu hala ilk gün ki istek ve azimle çalışan ve mobil kullanıcılarının en iyi hizmeti almalarına ve kendilerine en uygun tarifeleri kullanmalarına olanak sağlayan dev operatör firması bu yaklaşımı ile herkesin takdirini kazanmayı başarıyor.

Müşterilerine memnun etmek ve yakınları ile daha çok konuşabilmelerine olanak sağlamak amacı ile hazırladığı hafta sonu şebeke içi kişilerle sınırsız konuşma kampanyası ile de başarılı bir hamle yapan Turkcell birçok müşterisinin yüzünü güldürdü. Bedava internet için sizde bu cömert teklif sayesinde yakınlarınız ile rahat bir şekilde tarifenizdeki dakikalarınızdan herhangi bir eksilme olmadan konuşmanın keyfini çıkartabilirsiniz. Gerekli şartları sağlıyor iseniz, hemen bu fırsattan faydalanmaya başlayabilirsiniz.



Konuşma Paketi Kampanyasına Katılım
Gerekli koşulları sağladığınız takdirde bu kampanyadan otomatik olarak faydalanmaya başlarsınız. Katılım sağlamak herhangi bir işlem yapmanız gerekmemektedir.

Katılım Şartları Nelerdir?
35 TL ve üzeri paket yükleme ve satın alma işlemi gerçekleştiren tüm bireysel aboneler bu faydadan yararlanabilirler.

Nasıl İptal Ederim
Müşteri hizmetlerine iptal etmek istediğinizi belirterek ya da web kanalı yolu ile iptal işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Kullanım Haklarım Nelerdir?
30 gün boyunca hiçbir ek ücret ödemenize gerek olmadan Cumartesi ve Pazar günleri boyunca şebeke içi sınırsız konuşma hakkına sahip olursunuz.

Esaslar
  • 31 Ocak 2018 tarihine kadar geçerlidir.
  • Kampanya kapsamında kullanmadığınız faydalar gelecek aylara devredilmez.
  • 35 TL ve üzeri her paket alımınızda bu fırsattan faydalanabilirsiniz.
  • Kazandığınız faydalar bittiği takdir SMS yolu ile bilgilendirilirsiniz.
 
  • Beğen
Tepkiler: Tek Bilgin
Murat Alper

Murat Alper

Moderator
:tşk: paylaşım için
 


Üst Alt