Haber Turkcell'in yeni akıllı telefonu T60 tanıtıldı

Sponsorlu Bağlantılar

2495243

2495243

Kapalı Hesap
799 tl iken siparisinizi verin arkadaslar bu fiyata bu donanım diger firmalar güncelleme veriyor da noluyor? Samsung eski cihazlari verdikçe bozuyor

Buğra

Buğra

Admin
İki gün içinde on sipariş başlıyor ve haziran 3. Haftasına kadar bu on sipariş fiyatı devam edecekmiş
Merak ettiğim nokta cihazlar ne zaman teslim olacak :hmmm

• Beğen
Tepkiler: muhammettvurucu
byAndroid

byAndroid

Üye
Valla çok uygun. Bu arada t50 lolipop almicak ama iyileştirme güncellemeleri aldı yani. T60 a destek daha iyi olur. Hemde tam bir f/p. O fiyata anca snapdragon 400 yada 410 lu cihaz alırsın

Silinen Üye 737108

Silinen Üye 737108

Kapalı Hesap
F/P başarılı ama ne biliyim Android alıncaksa Samsung, Sony, HTC, LG dışına çıkılması taraftarı değilim, benim görüşüm tabi bu.

Seglopsi

Seglopsi

Üye
Cihazın fiyatı ve donanımına göre kullanım amaçlarına bakarsak bu cihaz için güncellemenin o kadar önemli olduğunu düşünmüyorum.
Yazılım hatalarını da kapatmıyorlar ki. Güncellemeyi geçtik zaten de bari sonradan hataları kapatacağını bilsek tavsiye ederiz çevremize.
Cihazın fiyatı ve donanımına göre kullanım amaçlarına bakarsak bu cihaz için güncellemenin o kadar önemli olduğunu düşünmüyorum.
Yazılım hatalarını da kapatmıyorlar ki. Güncellemeyi geçtik zaten de bari sonradan hataları kapatacağını bilsek tavsiye ederiz çevremize.

Polymath

Polymath

Üye
Valla özellik olarak çok iyi fiyatida iyi ama bataryayi adam gibi yapsalar su tellere tamam diyecem.. Batarya performansj iyiyse bu tel tadindan yenmez..

kadikoy

kadikoy

Üye
özellikler iyi ,sadece 5 inch ekrana 2400 yerine 2600 lük pil koysalardı çok daha iyi olurdu.10 gr daha ağır olsun ama 2-3 saat daha pil gitsin.
799 tl :good:iyi 999 :bye2:tl zor fiyat.

yeumyang

yeumyang

Moderator
F/P başarılı ama ne biliyim Android alıncaksa Samsung, Sony, HTC, LG dışına çıkılması taraftarı değilim, benim görüşüm tabi bu.
aynen katılıyom discovery 2 elite casper via v8c deneyimim oldu ama sıkıntılı cihazlar alınacaksa bildik bir marka cihazını almak gerekiyor cevremde t50 kullananlar var pek memnun degiller hatta 2 kişi satmıştı ama bu cihaz donanım olarak alınabilecek cihaz fiyatıda 799 tl ye uygun

• Beğen
Tepkiler: Silinen Üye 737108
Aybin.Kilic

Aybin.Kilic

Üye
özelliklere göre batarya resmen skandal. Operatör firma cihazlarına oldum olası ısınamadım. Güncelleme desen o zaten yok. Alıcısına hayırlı olsun diyelim.

0MG90

0MG90

Üye
Bunu alınca Turkcell uygulaması dolu olacak. Rootla silmek lazım birde.

byAndroid

byAndroid

Üye
O değilde 10 dk lık şarj ve 1 saat kullanım komiğime gitti cidden :D

Hasand.

Hasand.

Üye
rom ile kulanılır zaten hiç bir telefonuna günceleme vermıyor[zte]

Üst Alt