Turkcell'in Kampanyasından Faydalanıp Telefon Alıcam Sizce Hangisi Yardım Edin !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

holymix

Üye
    Konu Sahibi
Turkcell'in Kampanyasından Faydalanıp Telefon Alıcam Sizce Hangisi Yardım Edin !
Evet Beyler bende türkcell'in kampanyasından faydalanıcam ama 2 telefon arasında kaldım
Samsung Galaxy Mini 2 - 499 TL
Turkcell Maxiplus 5 - 499 TL

Özellikleri :

Samsung Galaxy Mini 2

İşletim Sistemi: ANDROİD 2.3 Gingerbeard - Android 4.1 Jelly bean destekliyor
CPU : Qualcomm MSM7227 800 mhz Adreno 200 - Arm 7 Tabanlı
Dahili Bellek: 4GB
RAM: 512 MB
SD Kart: MAX. 32 GB
Ekran:3.27"
Kamera:3.2MP - Flaş Yok

Turkcell Maxi Plus 5

İşletim Sistemi: ANDROİD 4.0 ice cream sandwich
CPU : Qualcomm® MSM7225A 800MHz - Arm 7 Tabanlı
Dahili Bellek: 4GB
RAM: 512 MB
SD Kart: MAX. 32 GB
Ekran:3.5"
Kamera:5MP - Flaş Yok

Özellikleri Bunlar Beyler. Turkcell Maxiplus 5 in kamerada , ekranda ve android sürümünde üstünlüğü var . android 4.0 olarak geliyor ama samsung galaxy mini 2 de android 4.1 destekliyor güncelleme geldi.
Ben Telefonu Oyun Oynamak, İnternete Girmek İçin Alıyorum . Samsung Galaxy Mini 2 Gta 3 , nova 3 , dead trigger gibi oyunları oynatabiliyor. Maxiplus 5 ' inkini bilmiyorum.

Oyun Oynamak İçin , İnternete Girmek için İşlemci olarak hangisi üstün maxiplus 5 mi mini 2 mi hangisini alıyim.

bence s3 al vodafonun kampanyasiyla eger illa kampanyayla alacaksan ama turkcell in kampanyasiyla alacam diyorsan s2 al derim

Kerim.

Üye
maxiplus 5 te iyi telefon.dead trigger'ı falan oynatıyor.mini2 oyuncak gibi ve ekranı çok soluk o yüzden mini2 benim hoşuma gitmedi.ben olsam maxiplus alırdım yada biraz daha bekleyip(para biriktirip) galaxy w falan alırdım

holymix

Üye
    Konu Sahibi

maxiplus 5 modern combat 3 oynatabilirmi yada aspalth 7 .
bide gta 3 veya nova 3 ü oynatıyormu maxiplus5

- - - Eklendi - - -

bence s3 al vodafonun kampanyasiyla eger illa kampanyayla alacaksan ama turkcell in kampanyasiyla alacam diyorsan s2 al derim

s3 alcaktım vodafoneden ama 8 ay vodafone'lu olmak lazımmış o yüzden alamadım. Şimdilik 500 Tl'lik bütçem var ilerleyen zamanlarda iyi bir telefon alıcam

Kerim.

Üye

kesin bir sey diyemem.nova3u oynatmaz.asphalt kasabilir.mc3de kasabilir.ama emin degilim iste.kullanicisina sormak lazim

holymix

Üye
    Konu Sahibi
maxiplus 5 de oynayan yokmu bu oyunları

Arm 8mi var ?

- - - Eklendi - - -

Arm 8mi var ?

- - - Eklendi - - -

Arm 8mi var ?

türkcell telefon alma bilindik bi marka al derim

-Emre

Üye
oyundan zevk almak istiyorsaniz az daha koymaniz lazm ustune . yani wonder felan alin acede bile kasar o oyunlar cunku cpu kotu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...