TURKCELLIN 4.5BUCUK MUABBETI

Sponsorlu Bağlantılar

Türkcephesi

Türkcephesi

Üye
    Konu Sahibi
TURKCELLIN 4.5BUCUK MUABBETI
Selam arkadaslar ben samsung s5 kullaniyorum vede benim cihazim 4.5 bucuk zimbirtisini kapsiyor bildiqim kadariyla turkcellin gnc uygulamasindan cihaz uyumlu simkartta uyumlu gosteriyor ama turkcell simkartlarin ocak ayina kadar yenileye bilmeniz gerekiyor dior muabbet para koparmak mi acaba 25 30 tl cekiyorlar simkarta bide sizce napim turkcelle gidip ates mi edimm

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
Bu kadar sıkıntı yapmayalım, avea ya yada vodafone geçip SIM kartın yenilenmesini sağlayabilirsin :)

Türkcephesi

Türkcephesi

Üye
    Konu Sahibi
Benim demek istediqim cihazim destekliyor eee sim kartim da oyle gosteriyor bedavan gidip para vermemek amacim time yoll gozukuyor bi ara hatir sormaya gidim telde anlatinca anlamiyorlar ☺

oguzalp44

oguzalp44

Üye
Daha 5 gelmemiş hem gelse ne olacak verdikleri internet 3 g deyken yetmiyor sanki 5 g gelince Şimdiki simkartlar kullılmayacak gibi bir algı var ôyle birşey yok en eski simkart bile 50 MB hızı destekliyor daha fazlasına ne telefon dayanır nede batarya
Zamanı gelirse ihtiyaç olursa değiştirirsin para tuzağı

phasan

phasan

Üye
Zamanı gelince değişirsin hem internet uzerinden uyumlu tel ve hat bakabiliyorsun ikiside uyumlu sorun yapma

paşa06.40

paşa06.40

Üye
Gecis yapmaya gerek yok turkcell 4.5 g uyumlu sim kartlari ucretsiz veriyor ben aldim

Tuna-TR

Tuna-TR

Üye
Bu arada "4.5 Buçuk" ne :D

Türkcephesi

Türkcephesi

Üye
    Konu Sahibi
Baboş duz 5 olsaymis buçuk diyim dedim bende

Yusuf Saracen

Yusuf Saracen

Üye
Hattin destekliyosa niye para veresin? Yada konuyu niye actin anlamadim

Türkcephesi

Türkcephesi

Üye
    Konu Sahibi
Kardesim destekliyor da ginede 20 tl bayilmam lazimmis 4G muabbetine katilmam icin olay bu

sezar61

Üye
Kardesim destekliyor da ginede 20 tl bayilmam lazimmis 4G muabbetine katilmam icin olay bu
hocam hangi bayiye gittiysen artık biraz keklemişler seni yeni SIM kart bedeli 19 TL ancak 4.5G muhabbetine Turkcell bedava veriyor SIM kartı TIM'lere gidip 4.5G kampanyasından faydalanmak istiyorum diyorsun eğer haberleri yoksa telefonundan kampanya olan sayfayı onlara göster paşa paşa verirler üstüne de kartını aldıktan sonra 1gb aylık internet hediye alabiliyorsun başka sorun varsa cevaplayabilirim

yaren_70

Üye
Ben 3 gün önce türkcell den bedava aldım. Kimse kanıpda para ile almasın.

yaren_70

Üye
Onu bilmem.

The Pancar

The Pancar

Üye
Telefon numaramız değişecek mi ? 4.5 G uyumlu hat alınca

Üst Alt