TURKCELLFAZLA ALDIĞI PARALARI iADE EDERKEN RESMEN DALGA GEÇIYOR

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serbest888

serbest888

Üye
    Konu Sahibi
TURKCELLFAZLA ALDIĞI PARALARI iADE EDERKEN RESMEN DALGA GEÇIYOR
Turkcell den bugün mesaj geldi, hattıma 0.02 tl iade etmişler evet yanlış okumadınız 0.02 tl . Lütfetmışler beyefendiler dalga geçer gibi.Son iki yıldır ödediğim en düşük fatura 35 tl bunun karşılığında TK nin kestiği cezadan sonra iade edilen tutarmis. Komik hemde çok komik.........:sopa:

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
0.02 tl bozdur bozdur harca.Kardeş o parala cikletin yarısının çeyreğinin %1ini vermezler.Resmen dalga

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Hakkını arayanı kimse sevmez turkcell de sevmiyor galiba

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
Neye göre verdilerse bu 0.02 tl yi

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya insanın şöyle ağzı dolu küfredesi geliyor..

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Bunda turkcellin pek suçu yok. Sistem otomatik olarak yolluyor. Sizden alınan fazla konuşma ücrets o kadarmış. Sistem de onu iade etmiş işte. Dalga geçer gibi olmuş fakat şikayetinizi sisteme yapın :)
burada turkcell çalışanlarının bir suçu yok.

agra

agra

Üye
0,18 tl de bana ödeme yapıldı. nasıl değerlendireceğime bi türlü karar veremiyorum :hmmm

Bosnalı86

Üye
bana da 4 kontor iade etmişler sağolsunlar,bu 4 kontor beni 6 ay idare eder :kop:

_By&MaTTaFix_

_By&MaTTaFix_

Üye
Aynen banada 4 kontor idare etmişler :kop:nerden çıkardılarsa bu saçmalığı :kop:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
Neden saçmalık olsun ?
Senden fazla ücret alıyorsa , senin bunu şikayet edip geri alman kadar doğal ne olabilir?
Ayrıca ödenen paraları beğenmiyorsunuz !
Ne verecekti 15 Lira veya 70 kontör felan mı?
Demekki o kadar kullanmışsın o kadar fazla ücret alınmış senden!

Sehzade

Üye
bundan once konu acılmıstı iade edecek diye orda bir yorum yapmıstım
alırsınız paranızı 35 yıl taksitle falan ama onuda bulamadık :D

Bosnalı86

Üye
Neden saçmalık olsun ?
Senden fazla ücret alıyorsa , senin bunu şikayet edip geri alman kadar doğal ne olabilir?
Ayrıca ödenen paraları beğenmiyorsunuz !
Ne verecekti 15 Lira veya 70 kontör felan mı?
Demekki o kadar kullanmışsın o kadar fazla ücret alınmış senden!

turkcell'i sawunma mekanizman gayet iyi çalışıyo dostum. bişey istediğimiz yok,sadece neden bu kadar mantıksızca iadeler yaptığını tartışıyoruz. hiç göndermemesi daha mantıklı olurdu :oke:

BnRiletişim

BnRiletişim

Üye
0.02 İyimiş :kop:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
turkcell'i sawunma mekanizman gayet iyi çalışıyo dostum. bişey istediğimiz yok,sadece neden bu kadar mantıksızca iadeler yaptığını tartışıyoruz. hiç göndermemesi daha mantıklı olurdu :oke:

Turkcell'i savunduğum yok!
Ayrıca savunsam Size ne?
Kendi içinizde çatışıyorsunuz , biriniz şikayet eder fazla para aldı iade etsin diye , diğeriniz karşı çıkar, eleştirimin odak noktası burası, lütfen 5 yaşındaki çocuğun hâl ve hareketlerini sergilemeyin.
İyi forumlar.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
En Güzel Tepki Kullanmamak :oke:

akula

akula

Üye
valla ne diyeyim 86 kontur gönderdiler

Bosnalı86

Üye
Turkcell'i savunduğum yok!
Ayrıca savunsam Size ne?
Kendi içinizde çatışıyorsunuz , biriniz şikayet eder fazla para aldı iade etsin diye , diğeriniz karşı çıkar, eleştirimin odak noktası burası, lütfen 5 yaşındaki çocuğun hâl ve hareketlerini sergilemeyin.
İyi forumlar.

birincisi bana hitap ederken cümlelerinizin sonuna ''!'' işareti kullanmamanızı rica ediyorum.
5 yaşında çocuk olmadığımı profilime bakarsanız göreceksiniz.
herkesin derdi kendine,birileri şikayet eder,birileri dalga geçer,turkcell'den size ne :oke:

Catty

Catty

Emekli Yönetici
birincisi bana hitap ederken cümlelerinizin sonuna ''!'' işareti kullanmamanızı rica ediyorum.
5 yaşında çocuk olmadığımı profilime bakarsanız göreceksiniz.
herkesin derdi kendine,birileri şikayet eder,birileri dalga geçer,turkcell'den size ne :oke:

Noktalama işaretlerini kullanırken kişiden kişiye farklılık yaratmam!;) Yaratırsam noktalama işaretlerinin bir anlamı kalmaz ;)
Ayrıca bana diyorsunuz "Turkcell'den size ne , birileri şikayet eder birileri dalga geçer "diye..Yalnız kendiniz daha görüşlere saygılı olmayı becerememişsiniz...
Sizi bu forumda acayip derecede küçük düşürürdüm yalnız bana yakışmaz , lütfen benimle artık muhatap olmayınız , umarım anlamışsınızdır!

Bosnalı86

Üye
hahaha. keyfinize bakın,aman dikkat edin de siz küçük düşmeyin :oke:

serbest888

serbest888

Üye
    Konu Sahibi
Arkadaşlar böyle olacağını bilseydim konuyu açmazdım.Ben derdimi paylaşayım dedim arkadaşlar birbirine girmiş.Kimsenin kimseye hakaret etmeye hakkı yok lütfen biraz saygılı olalım. Her açılan konuya katılıp katılmamak gibi bir kural yok.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt