Turkcell'e Bosa Para Yedirmeyen Adam Var mi?

Sponsorlu Bağlantılar

ümran

Üye
ben hiç yemedim aksine onlara kazık atıp vodafone geçtim :)

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi

:ehe 24 kb interneti ile sonsuza kadar Avea :ehe

Abi ben internetim yokkan sınırsız cepnetim vardı.Takıyordum bilgisayara takılıyordum,evim bodrumdaydı o zamanlar.Turkcell çekmiyordu orda,sinirlendim sonra.İlk babam gectidedim harbi sağlammış.Sonra ben de geçtim çok memnunum şu an :)

- - - Eklendi - - -

ben hiç yemedim aksine onlara kazık atıp vodafone geçtim :)

Ben tam geçerken -8 de bırakıp gecmiştim :D He bide Turkcell market midir nedir,ordaki bütün ugulamaları tek tek indirmiştim haha :D

x-scarface

x-scarface

Üye
Avea bu binli sms nanesinden çok öğrenci topladı.

Türe

Türe

Üye
Istanbul da edge ile bile benim wifi kadar hizli baglandim biraz da dehirle alakali :)

x-scarface

x-scarface

Üye
Tabi ancak şuan mobilim pcye geçince pm atarım :ok2:

• Beğen
Tepkiler: MrCaesar
sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Evet arkadaşlar şu ana kadar 1 adet babayiğit çıktı,yok mu arttıran? :D

phasan

phasan

Üye
Ben varım

xmustx

xmustx

Üye
bu yüzden aveadayım

Symbianize

Symbianize

Üye
Bende çok yedim ama 5 yıldır turkcell kullanıyorum şaşmam asla biraz tuzlu ama kaliteli hizmet veriyor çevremin çoğuda turkcelli

sezaruyanik

sezaruyanik

Üye
    Konu Sahibi
Neyse beyler benden bugünlük bu kadar.Yarın Cihangir Koleji'nde masa tenisi müsabakasına katılıcam.Madala alırsam foruma resim atarım :) Şans dileyin bana :)

osicik

Üye
il ve ilçe merkezlerinde olupta turkcell kullananların aklından şaşarımmmm.... ama kardeş bizim burda diğerleri pek çekmiyor diyen köy tarzı yada o sorunu yaşadığını söyleyen kişiler ayrı... geçen ay turkcellden gelen her yöne 200 dk ve 250 mb internet fatura 38 tl...şimdi avea yıkılan paket 500 dk, 1000 sms ki hiç mesaj çekmem :) , 1 gb internet 23 tl... internet konuşunda burda turkcellden aşağı kalmaz avea ist. kartal.....

balcolu

balcolu

Üye
Az sömürmedi beni ama bende onları sömüreceğim..