Turkcell'den Nokia 2730

Sponsorlu Bağlantılar

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Turkcell'den Nokia 2730
3G uyumlu Nokia 2730, 30 Nisan 2010’dan itibaren Turkcell İletişim Merkezlerin de Turkcell müşterileri ile buluşuyor.

Turkcell,2MP kamera ve FM radyo özelliklerine sahip,3G uyumlu Nokia 2730'u249 TL'ye üstelik Axess'e özel peşin fiyatına 12 taksit imkanıyla müşterilerine sunuyor.

http://www.maxicep.com/vbimghost.php?do=displayimg&imgid=5046
Nokia 2730 alan Turkcell'liler, 1 ay boyunca tüm Turkcell'lilerle 60 saat bedava konuşma ve 1 aylık100MB internet paketi kazanıyorlar. Kampanya dahilinde, Nokia 2730'lar, 30 Nisan-31 Temmuz arasında bütün TİM (Turkcell İletişim Merkezleri) ve Turkcell Satış Noktaları'ndan satın alınabilecek.

• Beğen
Tepkiler: abbasov-e

eyup007

eyup007

Üye
alacakların almalarını tavsiye ederim fiyatının hakkını veriyor üstelik ucuz çok yakında 2730 ile türkcell mobile tv izleme adında bir konu açacağım,1-2 haftadır sanırım yeni olarak geçerlilik kazandı bu telefonda mobil tv fakat çoğu kişi çamıyor ufak bir iki ayarı var..2730 ilgilenenler çok yok konuyu açacağım bu hafta ilgilenenlere duyurulur.. S40 telefonlara ne oldu böyle yahu :) önceden çok basittiler şimdi hem internetten video izliyorlar hem televizyon izliyorlar..

darülmendep

darülmendep

Üye
Güzel bir telefon gibi görünüyor. Yaza kadar kampanya sürerse bende alabilirim.

Asi_Pardone

Asi_Pardone

Üye
cihaz fiyatına göre güzel arkadaslar fakat 3g var ama data hızını yani internet hızı için kullanılabilir 3g hızında internete baglanabilirsiniz hattınız üzerinden görüntülü görüşme desteği yoktur cihazın kampanya yeni basladı henüz pek bir ilgi yok 6300 hala yok satan cihazlarımız arasında 2730 un da bu sekilde olacagını düşünüyorum

berkaytunali95

berkaytunali95

Üye
Yok Özellikleri Okadar İyi Değil , Babam Telefon Alıcaktı 6303 le Bunun Arasında Kararsız dı Biraz Karşılaştırmaya 6303 E Karar Verdik Bu Telefonun Özellikleri Okadarda Güzel Değil.

ßy.Shadow

ßy.Shadow

Üye
iyi gibi
yakışıklı telefon

TSunami061

TSunami061

Üye
arkadaslar ben kullaniorm cok begendim herkese tavsiye edebilirim.

bermudaber

bermudaber

Üye
Yok Özellikleri Okadar İyi Değil , Babam Telefon Alıcaktı 6303 le Bunun Arasında Kararsız dı Biraz Karşılaştırmaya 6303 E Karar Verdik Bu Telefonun Özellikleri Okadarda Güzel Değil.
ben de şu an kararsızım. 6303c mi alsam bunu mu.. niye 6303c acaba??

utku1967

utku1967

Üye
Güzel telefon ama rami biraz düşük çok ağır hareket edio vidyo yüklüosun takılıo

eyup007

eyup007

Üye

2 telefonu öyle karşılaştırmayla kıyaslayamassın s40 telefonla sen karşılaştırma yapıp alıosan acınacak haldesin altını çiziyorum s40 tan ne bekliy odun ? pda performansı fln mı?

rocklider

Üye
...

Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
ee o telefonda o kadar kapasiteli bence ideal

ChelebiDESiGN

ChelebiDESiGN

Üye
Bende de Var Çok Güzel Bir Telefon Gerçekten :)

illeqalboy22

illeqalboy22

Üye
bn 2730c kullanıyorum tel cok ii ama sesi biraz az bide benimkine virüs girdi cok kasıyo bana bi program öneririmisiniz lütfen cok acil :(

canavaro_12

Üye
Bende kullanıyorum alacak olanlar tek sorunu tuşlarına biraz set basmak gerekiyoo ve tuşlar çok ses çıkarıyor çıt çıt her tuş sesi rahatlıkla duyuluyorr buda insanı rahatsız ediyor bence başka bi telefona bakın özellikle çok fazla mesaj yazanlar için tavsiye etmem

fatih sun

fatih sun

Üye
bende 6303 vardı babamla takas yaptım 2730 a

orgeneral2203

orgeneral2203

Üye
bu telefonu 6303 ile karşılaştıranlara diorumki; 6303 başta 3,2 mplik kamerası ile katlıyor bu cihazı. ben de 2730 aldm ama gerçekten memnunum. alacak olan herkese öneririm. çok kibar bir cihaz. 6300dan üstün ;)

mehmet1337

mehmet1337

Üye
Arkadaşlar Turkcell'den Alın Çok Tavsiye Ederim çünkü:

Ben Turkcell'den almadım keşke alsaydım :ağlarım: Turkcell'den Arkadaş almış Kamerası Normal Satın Aldğım 2730'dan Daha Kaliteli Gösteriyor
Bunun Nedenini anlayamadım Turkcell 2730'u geliştirmiş galiba Kamera falan süper çekiyor *#0000# Yaptım Sistemi Güncelmiş bende Güncelledim kamera biraz gelişti gibi Ama O kadar gelişmedi 2730C Güzel bir telefon 6300'dan iyi Herkes zaten O telefondan alıyor 6303i Dayanıklı Sanıyorlar ama Bataryanın altı parça dolu Su gidince Kurtulması imkansız 6303i'nin Tipi de hiç iyi değil.

Takipçi Satın Al

Üst Alt